”Kun pitää vain rohkeuden viittaa yllä”

Hetkiä milloin olen loppu, on ollut monia ja tulee jatkossakin olemaan. Tiedän, että legendaarisimmat ja koomisimmat itkupotkuraivarit toteutuvat juuri silloin, kun niitä vähiten odottaa. Ei mikään ole enemmän ja jälkikäteen hauskempaa nauraa kuin sille, että itkee päämäärättömästi selällään väsymystään pois imurin laulaessa vieressä ja yksi lapsista kysyy ”Onko kaikki ookoo äiti….?”

Syvemmissäkin vesissä on uitu… MUTTA arjessa se onni on, sillä se pitää jalat maassa ja arvot kohdillaan halusi tai ei. En missään ole niin palautettu takaisin omille jaloilleni kuin kotona. Opittu on, että totuus tulee lapsen suusta ja teinin sitäkin harvemmin.

”Mies ja perhe ovat voimavarani.” 

Ymmärrän, että olen onnekas sillä voimavaroja on useampia ja siksi haluan voimakkaasti tuoda esille sen, ettei Pomenia suinkaan ole yhden naisen seikkailu eikä tavoite! On totta, että olen luonut Unien Satumaan lapsilleni kertomalla heille itse keksimiäni iltasatuja. On totta, että olen piirtänyt sadunmaailman ja hahmot sekä vastaan maailmasta kaikkineen. Se ei kuitenkaan ole tärkeintä vaan se, että taustalla, sivussa, vierellä, pääroolissa kuin monessa monessa roolissa matkan varrella on ollut ja tulee olemaan monia osaajia sekä taitajia tekemässä ja toteuttamassa.

On uskomatonta, että meitä kaikkia yhdistää hyvin voimakkaasti sadunmaailma, lapsuuden arvomaailma kuin myös pelkojen voittaminen, rohkeus, uskallus oppia uutta ja innovatiivinen yhteistyö. Nämä kaikki auttavat meitä saavuttamaan uusia ja yllättäviä taitoja yhdessä. Yhteistyöllä onnistumme paremmin! 

Pomenian maailma kertoo hyvyydestä, ystävällisyydestä, seikkailusta, rohkeudesta ja taikuudesta. Arvoja, joita me arvostamme ja vaalimme. Arvoja, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin ympäri maailman. Pomenian sadunmaailma ja tarinat voidaan jakaa ja elää yhdessä ikään, kokoon, kulttuuriin tai titteliin katsomatta sillä taikuus on meidän kaikkien kämmenellä. Se pitää vain opetella näkemään. Lapset sen syntymästään osaavat ja aikuiset unohtamansa uudelleen opettelevat.

Me uskomme siihen, että meidän kaikkien tulisi enemmän hypätä aina silloin tällöin sadunmaailmaan, missä meille kaikille on tarpeeksi tilaa, minne me tunnemme kuuluvamme ja missä olemme hyväksyttyjä juuri sellaisina taikaolentoina kuin oikeasti olemme. Tämä on tärkeää ja meille sydämen asia. 

Virallinen Indiegogon aloituspäivä on 4.3.2018 ja kestää kolmekymmentä päivää. Tänä aikana laitamme itsemme sekä osaamisemme likoon. Pääsemme kurkkaamaan myös ensimmäistä kertaa Pomenian sadunmaailmaan ja kaikki saamme tuoda Teille sen, minkä avulla voimme yhdessä muuttaa maailmaa edes himppusen verran taianomaiseksi paikaksi elää ja olla. Näe tekijät Pomenian taustalla ja lähde seikkailemaan kanssamme.

”Ovi Unien Satumaahan Pomeniaan on nyt avoinna, Tervetuloa!”

Pomenia Team:

Petronella Grahn– Founder and Creator of Pomenia

Stephanie Sinclair Lappi­– Co-founder, International Operations

Susanna Peltonen– Myynti- ja Markkinointi vastaava

Mika Tourunen– Musiikki ja sävellykset

Hanna Dufva– Sanataide, Pomenia Unien Satumaa-kirja

Marja Bonn– Sanataide, Kirjat

Sakari Saksa: Videokuvaus, valaistussuunnittelu, kuvaleikkaus, foley äänityöt ja äänimiksaus

Kyygames– Mobiilipelit ja animointi

Kira Mörsky– Tuotteistus, Tarravimma

Liisa Häkli– Tekstiilit&tuotteet, Ommellinen

Hanna Vesalainen– Pomenia Mindfulness-lautapeli

Vesa Valkonen– Advisor, digitaalinen markkinointi,

Joni Laaksonen– Advisor, Innogiants

Jaakko Etholen– Ääninäyttelijä, monitaituri

Sini Koskelainen– Ääninäyttelijä, Keiju Kultakutri Kultainen

Luri Luokkala– Ääninäyttelijä, muusikko

Miio Määttä– Ääninäyttelijä

Uuna Pelo– Pomenian tunnuslaulu

Aake Pelo– Pomenian tunnuslaulu

Beth Moore– Ääninäyttelijä

Holly Roberts– Ääninäyttelijä

Stephanie Sinclair Lappi– Ääninäyttelijä

Zharah Hewlett– Ääninäyttelijä

Kerry Lindsay– Ääninäyttelijä

Teagan Lindsay– Ääninäyttelijä

Jacob Ullyatt– Ääninäyttelijä

Andrew Helbig– Ääninäyttelijä

Rosko Peeko– Ääninäyttelijä

Kampanjaa on toteutettu myös osittain oppilasprojektina yhdessä osaavien Kaakkos-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa :
Valtter Keskitalo, Toni Hirvimäki, Anton Haaja, Lotta Lenkkeri, Tia Natunen ja Henri Karhiainen.

Lisäksi: Johanna Lepistö, Titta Kohonen, Seepia Games, Jukka Hilvonen, Sylva Anita Lankinen, Heidi Sjögren, Teemu Saarelainen, Erna Gronow, Minna Varpula, Janina Nordström, Tuija Orava, Pirkka-Jussi Lindström, Mervi Vuori, Mirve Saarainen, Katja Peltonen,Terhi Lindholm, Anne Metsola, Marika Luokkala, Hanna Lukkarinen, Nina Priore, Markku Make Piitulainen, Tuomas Nikkinen, Satu-Maarit Kolkka, Stiina Kiiveri, Riku Pelo, Alicia Kiernan, Magnus Taggart, Daniela Falck, Ida Ursin, Dana Elg ja moni moni muu sydämellä sekä taidolla mukana ollut ja oleva.

Vastaa