Satumainen Mindfulness-lautapeli on tarkoitettu koko perheen yhteiseksi peliksi.

Lautapeli on tunnetaitoja, läsnäoloa ja rentoutumista. Sen on suunnitellut Hanna Vesalainen, joka ohjaa mindfulness- ja asahi-kursseja lapsille ja aikuisille.

Saatavilla nyt verkkokaupastamme!

Hanki nyt suosikkituote omaksi!

Pelin juoni

”Unien taikamaa Pomenian tasapaino on järkkynyt. Pimeyden velho Käämä Kemppinen on noitunut Pomenian asukkaiden tunteet kiviksi. Ilman tunteita Pomenia haalistuu ja kuihtuu. Etsi kadoksissa olevat tunnekivet ja palauta tasapaino Pomeniaan. ”

Kaksi peliä yhdessä!

Asioilla on aina kaksi puolta, myös Pomenia näyttää erilaiselta päivällä ja yöllä. Pomenia-pelilauta on käännettävä ja sisältää kaksi peliä. Voit valita sopivan pelin lapsen iän ja käytettävän ajan mukaan.

Tunnetaitoja ja toimintaa!

Pelissä opetellaan tunnistamaan missä ja miten tunteet tuntuvat. Tehtäväkorteissa on 100 tehtävää, joissa opetellaan tunnetaitoja hauskuutta ja leikkiä unohtamatta. Liike-tehtävissä on mukana joogan liikkeitä, jotka sopivat kaiken ikäisille. Lasten mindfulness on leikkiä, liikettä ja pieniä keskittymisen hetkiä. Innostuksen ja tekemisen lisäksi tarvitaan lepoa ja rauhoittumista sopivassa suhteessa.

Mindfulness on myös kehotietoisuuden lisäämistä: Kun keskitymme kehoon, emme ole tunteiden ja ajatusten vietävissä. Peli tuo myös aiheen sanastoa tutuksi: näin tunteista, kehontuntemuksista ja rauhoittumisesta voi puhua lapselle.

Lapset lautapelin lumoissa!

Videon kuvaus Jukka Hilvonen, Musiikki Mika Tourunen

Mindfulness-lautapelikampanjan aikana 15.8.-31.8.2017 saat kaupanpäälle omavalintaisen sisustustarran!

37,00

Satumainen Mindfulness-lautapeli on mukaansatempaava satuseikkailu ja suunniteltu koko perheen yhteiseksi peliksi. Liikettä, leikkiä ja yhdessäoloa!

Pelikampanjan aikana 15.8.-31.8.2017 saat kaupanpäälle omavalintaisen sisustustarran!

Kirjoitathan lisätietoihin tilauksen yhteydessä minkä tarran valitset, Keijun, Lohiksen vai Pegasuksen.

Lautapeli on tunnetaitoja, läsnäoloa, rentoutumista ja sisältää 100 tehtävää. Sen on suunnitellut Hanna Vesalainen, joka ohjaa mindfulness- ja asahi-kursseja lapsille ja aikuisille.
Lautapelin visuaalisuudesta ja grafiikasta vastaa Satutaiteilija Petronella Grahn. Peli on toteutettu Petronellan luomaan mielikuvitukselliseen sadunmaailmaan Pomeniaan.

Tuotetunnus (SKU) Lautapeli Kategoria: Avainsanat: , , , ,
Read More