Pomenia, Unien Satumaa kertoo hyvyydestä, ystävällisyydestä, seikkailusta, rohkeudesta ja taikuudesta.

Pomenia kertoo myös rohkeudesta olla oma itse.

”Ole oma itsesi aina, huolimatta siitä kuka olet. Niin, voisiko sitä tärkeämpää oppia elämässä ollakaan?”

Satutaiteilija Petronella

Petronella Grahn (s.1970) on suomalainen satutaiteilija, kuvittaja, lastenkirjailija, designer, vaatesuunnittelija, Tinttu.comin perustaja, Unien Satumaan Pomenian luoja ja kuuden lapsen äiti.

Vuodesta 1997 lähtien Satutaiteilija Petronella Grahn on työskennellyt monipuolisesti tuodakseen taikaa ja satua arkeen. Tinttu.comin satumaiset vaatteet ja hatut, tarinat ja kuvataide ovat rohkaisseet leluttomien leikkien löytämiseen ja oman taikamaisuuden ja satuvoimien arvostamiseen.

Pomeniassa Petronella vastaa kaikesta huikean kauniista hyödyntäen taitojaan taianomaisen loihtimisessa ja laaja-alaista kokemustaan oudoista kummallisuuksista. Kuvataiteessa ja seinämaalauksissa on paljon väriä ja kimallusta, sillä sellainen on Petronellan mielestä luonnollista maailmassa esillä olevaa taikaa: hanget kimaltavat, samoin aamukaste ja katse.

Petronella on kertonut Pomenian tarinoita kuudelle lapselleen jo yli 16 vuoden aikana. Pomenia on ollut aina kiinni elävässä elämässä.

”Lapsella on oikeus lapselliseen lapsuuteen, luovuuteen, leikkiin, mielikuvitukseen, satuun, iloon, seikkailuun ja rohkeuteen olla oma itsensä.”

-Petronella  Grahn-

POMENIA-TIIMI

”Jos voit antaa lapselle vain yhden lahjan, anna hänelle i n n o s t u s t a!”

Petronella Grahn
Perustaja, kuvataide, kirjoittaja

Stephanie Sinclair-Lappi
Co-founder, kansainvälinen toiminta

Susanna
Myynti, viestintä & markkinointi

Mika Tourunen
Musiikki, sävellykset

HAnna dufva
Kirjoittaja, sanataiteilija