”Lapsella on oikeus lapselliseen lapsuuteen, luovuuteen, leikkiin, mielikuvitukseen, satuun, iloon, seikkailuun ja rohkeuteen olla oma itsensä.”

-Petronella  Grahn-

Pomenia on lumoava mielikuvitusmatka sadunmaailmaan niin pienille kuin isoille hassuttelijoille. Maailma on satukuvia ja satukirjoja, lautapelejä, toimintaa&seikkailua sekä Design by Fairytale Artist Petronella tuotteita. Unien Satumaan on luonut satutaiteilija, satukirjailija, kuvittaja, lastenvaatebrändin Tinttu.comin perustaja Petronella Grahn. Petronella huomioi kaikessa tekemisessään tarinan ja mielikuvituksen merkitystä lapsen kehityksessä kuin myös painottaa lapsen oikeutta saada olla juuri sellainen kuin oikeasti on eli leikkivä lapsellinen lapsi.

”Teknisesti kaikki alkoi v.1997 Tinttu.comin lohikäärmehatusta mutta Pomenian satumaailma sai alkunsa jo kaksikymmentä vuotta sitten niistä iltasaduista, joita aina kerroin lapsilleni. Tosin salainen satumetsä on aina ollut olemassa minulle, lapsuudestani saakka. Sitä maailmaa olen sitten koko ikäni piirtänyt, satuillut ja luonut”, kertoo satutaiteilija ja kuuden lapsen äiti Petronella Grahn.

Viimeiset kolme vuotta on Petronella keskittynyt Pomenian satukirjojen kirjoittamiseen puhtaaksi, maailman ja satuhahmojen digitalisoimiseen visuaalisesti sekä nyt keväällä 2018 Design by Fairytale Artist Petronella tuotteistuksen käynnistämiseen asteittain.

“Me kaikki tarvitsemme hieman taikapölyä elämäämme ja minusta on ihanaa, että ennen kuin sitä huomaakaan niin Pomenian peikot, lohikäärmeet, keijut ja muut ihmeelliset olennot vievät paikkaan, josta on kenties vain uneksinut, ehkä kauan kauan aikaa sitten. Olemme kiitollisia siitä, että meillä on teamini kanssa mahdollisuus tuoda kaikille vaihtoehto, joka on arvomaailmaltaan pohdittu ja lasta suojeleva mielikuvitusta seikkailuineen unohtamatta.”

Koko Taikapölyteamin puolesta kiittäen, Petronella Grahn

Petronella Grahn
Perustaja, kuvataide, kirjoittaja

pomenia.comin taikapölytiimi

Stephanie sinclair-lappi
kansainvälinen toiminta

Susanna
Myynti- ja Markkinointi vastaava, asiakkuudet, yritystilaukset ja laskutus

Mika Tourunen
Musiikki, sävellykset

hanna dufva
kirjoittaja, sanataiteilija

Anu Lustig-Lonka
Jooga-asiantuntija Satujoogailija