Taidemaalaus seinälle, levylle tai taustakankaalle (valokuvastudiot) alk. 1500e + Alv

Niin hassua kuin se onkin, aina ei tarvitse maalata vain paperille vaan sitä voi piirrellä kuin Peppi Pitkätossu. Hulppean hassuahan se olisi aidon kokoinen heppa maalattuna lastenhuoneen seinälle.

Takuulla lyö leikiten helppohoitoisuutensa kuin visuaalisen näyttävyytensäkin puolesta tapetin kuin tapetin. Maalauspinnan voi pestä ja kokonaisuus toteutettuna kolmiulotteisena seinälle loihtii satuikkunan leikkiin ja taianmaailmaan. Jännittäviä variaatioita huoneeseen saadaan jatkossakin huonekalujen järjestystä vaihtamalla, sillä aina seinästä pilkistää uusi yksilöllinen kokonaisuus löydettäväksi.

Taustakankaalle voidaan maalata mitä vain. Asiakkaan toivomuksesta loihdin kuvaustaustaksi vaikka prinsessan satulinnan taikaikkunoineen, Sammalmetsän pupuineen kettuineen, kukkameren keijuineen, tähtitaivaan lepakoineen ja ja ja vaikka mitä. Paksu taustakangas kulkee mukana kuvauksessa kuin kuvauksessa ja ei todellakaan rasitu käytön tai iän myötä. Tekemistäni kuvista on mahdollista tehdä myös tapetti, joka liimataan joko seinään tai siirrettävälle levylle. Levy voidaan myös muotoonleikata, jolloin kuvaus voi muuttua hetkessä hassutteluksi kun maalatun levyn pääaukosta kurkistaa hassuna hahmona. Kysy erilaisia taustakuvaustarjouksia.

HINNASTO

Taidemaalaus seinälle/levylle/kankaalle (valokuvaustausta):

· Yksi seinä (3m x 2,50m) n.1500e
· Koko huoneen maalaus (Seinät, katto…) n. 2700e
· Satumainen valokuvaustausta (n. 2,5m x 2,7m) n. 1700e-

Hinnat ovat alvittomia ja pitävät sisällään taidemaalauksen materiaalit.

Tutustu tarjontaan ja kysy rohkeasti tarjousta satumaisuuksien loihtimisessa.

Satutaiteilija Petronella
+358 44 2801 603
[email protected]
www.fairytalepetronella.com

Tutustu Lisää