Peikko ja Lohikäärme seikkailivat upeassa hyväntekeväisyystapahtumassa!

Peikko ja Lohikäärme seikkailivat upeassa hyväntekeväisyystapahtumassa!

”Facebookista saimme lukea, että Oysista osastoilta on loppunut lapsien pääsiäissuklaamunat. Tästä saatiin idea, että soitettiin pariin liikkeeseen ja heiltä saimme lahjoituksia (pääsiäismunia, karkkia ja leluja). Kokosimme lahjoitukset yllätyspusseihin ja Pääsiäisvelho lähti liikenteeseen Peikon (Aiu Rousu 3v ) ja Lohikäärmeen (Ninetta Rousu 2v)  kanssa. Kiertelimme perjantaina Oysin lastenosastot 51, 60, 62 ja 65 sekä sunnuntaina vielä Oysin lasten teho-osaston 64 ja Oulun Ensi- ja turvakodilla. Sopivasti meillä oli Kinder-munien lisäksi Röllimunia ja Dinosaurusmunia, jotka sitten luonnollisesti jakoi pikku Peikko ja Lohikäärme.

Eiköhän tässä elämässä ja ajassa ole liikaakin surullisia uutisia, jospa me voisimme tuoda vähän iloa joillekin! 🙂

Aiu ja Ninettakin oppivat, mitä on antamisen ilo. Heitä kuvattiinkin paljon, koska olivat ihan omiaan rooleihinsa. Huiskuttelivat, jakoivat munia, toivottelivat hyviä pääsiäisiä ja halailivat lapsia ja aikuisia.”

Sari Holopainen –

Hyväntekeväisyystyö jatkuu ja Pomenia.com on onnellisena mukana tulevissakin tapahtumissa, tukemassa sekä tekemässä tärkeää satumaista yhteistä hyvää. Seuraa tulevia tapahtumia blogissamme sekä ehdota meille hyväntekeväisyyskohdetta.

Pääsiäisenä yllätimme Oysin ja Oulun ensi- ja turvakodin lapsia viemällä heille pieniä yllätyspaketteja.
Tässä juttua Iltalehdessä Pääsiäismunat loppuivat sairailta lapsilta – oululainen Sari keräsi jättilahjoituksen ja järjesti lapsille ikimuistoisen yllätyksen.

Lue lisää

Vastaa