Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen maksutta meidän satumaisesta shopistamme. Klikkaa tästä lukujärjestykseen, valitse suosikkivärisi, lataa ja tulosta. Jippijee ja niin vaan asiat menevät juuri oikeanlaiseen elikkä taikamaiseen järjestykseen!

Pomenia lukujarjestys

Mitähän mukavaa tapahtuu Miukku miu-mau maanantaina? Taikka Taika-tiistaina? Riemua Kettu-keskiviikkoon ja Tiikeri-torstaihin ja hännänhuippuna hauskista hauskin Peikko-perjantai!! Maailmassa eikä koulussakaan koskaan ole liikaa satua, seikkailua eikä taikuutta! Siispä: kurkkaa tänne ja valitse itsellesi lukujärjestys suosikkivärissäsi.

 

Suomalaiset satukirjat tuovat taikavoimaa arkeen!

Moni pieni koululainen astuu tällä viikolla koulutielle ensimmäistä kertaa ikinä tai ainakin pitkän kesäloman jälkeen. Sitä on syytä juhlistaa! Satukirja tuo taikuutta päivään ja vie lohikäärmeen siivet viuhkuen seikkailuun. Suomalaisen satutaiteilijan Petronella Grahnin Pomenia-sarjassa on tähän mennessä ilmestynyt neljä satukirjaa: muhkean Pomenia-trilogian kaksi ensimmäistä osaa sekä kaksi upean värikästä kuvasatukirjaa. Kaikki Pomenian kirjat löytyvät shopistamme. 

 

 

Joko olet kokeillut Pomenian  satuseikkailu-lautapeliä?

Pomenia Shopista löydät myös muut hauskat jutut taikamaiseen arkeen! Kettumaisen kivat omat suosikkikahvimukisijulisteita ja kortteja, sekä hauskan kokoperheen satuseikkailu-lautapelin. Sitäpä vasta onkin mukava pelata yhdessä, kun tulee koulusta kotiin! Ja kavereitakin on hauskaa kutsua pelaamaan ja taikavoimia oppimaan!

Koulutielle on turvallista käydä, jos mukana on rohkea lohikäärme ja sinnikäs peikko, taikka keijuja ainakin sen seitsemää eri sorttia!

 

 

Toivotamme kaikille ihanille otuksille mitä kauneinta syksyä ja iso ripsaus taikapölyä!

Koulutiellä tavataan!

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

error: Content is protected !!