Värityskuva: Teo Takkutukka

Mitäpä olisi maailma ilman leikkiä, seikkailua ja keksimisen riemua! Tältä sivulta löydät maksuttomia Pomenian värityskuvia. Mukavaa ja mieltä rauhoittavaa puuhaa kaikenikäisille. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Teo Takkutukalle värit!

Teo värityskuva

Värityskuva: Tiitu Takkutukka

Takkuinen ja sinnikäs Tiitu on Teon pikkusisko. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja  väritä  Tiitu mieleiseksi.

Tiitu värityskuva Pomenia

Värityskuva: Kuu-ukko

Kuu-ukko se taivaalla möllöttää. Minkävärinen kuu-ukko on tänään? Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Kuu-ukolle värit! Mukavaa ja mieltä rauhoittavaa puuhaa kaikenikäisille. 

kuuukko värityskuva

Värityskuva: Trumpeteer

Musataituri Trumpeteer on musikaalinen taikuri, tunteellinen ja rakkaudellinen jamittaja. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna herkälle hassuttelijalle ihanat värit!

Trumpeteer värityskuva

Värityskuva: Perdita

Kas, Perditahan se siinä! Mitäpä jos loisit noidalle väriä kolttuun ja sävyjä luutaan? Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa – ja väritä!

perdita noita värityskuva pomenia

Värityskuva: Lohikäärme Lilly

Mitäpä olisi maailma ilman leikkiä, seikkailua ja keksimisen riemua! Tältä sivulta löydät maksuttomia Pomenian värityskuvia. Mukavaa ja mieltä rauhoittavaa puuhaa kaikenikäisille. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna lohikäärme Lillylle värit!

Pomenia värityskuva

Värityskuva: Herra Pöllö

Ihana Herra Pöllö on fiksu ja unelias. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Herra Pöllölle värit!

Pomenia värityskuva Herra Pöllö

Värityskuva: Taikalinna

Tervetuloa Taikalinnaan! Pomenian värityskuvat ovat mukavaa ja mieltä rauhoittavaa puuhaa kaikenikäisille. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja luo Taikalinnalle upea väriloisto!

Pomenia värityskuva Taikalinna

Värityskuva: Lohikäärme Sisu

Ilmojen halki hän liitää kohti seikkailuja! Vaan minne ovat jääneet Sisun hienot värit, ehkä ne ovat tarttuneet jonnekin pilvenhattaraan?  Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Sisulle värit.

Pomenia värityskuva Lohikäärme Sisu

Värityskuva: Koppis

Kas, Koppishan se siinä! Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Koppikselle hienot värit.

Pomenia Värityskuva Koppis

Värityskuva: Ruttu-keiju

Moippelis Ruttu! Ruttu on keijuista ainoa, joka uskaltaa kohdata Käämän. Ruttu on itseriittoisa ja ratkaisukeskeinen keiju, joka tekee kaiken ihan omalla tavallaan, usein vastavirtaan.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Rutulle hienot värit.

Ruttu Pomenia

Värityskuva: Sissi-keiju

Pomeniassa on noin seitsemän keijua, yksi heistä on Sissi. Keijut rakastavat tanssimista, pukeutumista ja hyvää ruokaa. Heidän kotikolonsa auringonnousun puoleisessa tammipuussa on aina suloisen sekamelskan vallassa. Keijut eivät ole hiljaisimmasta päästä eivätkä siivoa ennen kuin pakon pakko. 

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Sissille hienot värit.

Sissi-keiju Pomenia

Värityskuva: Hilda-keiju

Hei Hilda! Pomeniassa on noin seitsemän keijua, yksi heistä on Hilda. 

Pomenian keijuilla on tärkeä tehtävä: he keräävät varhaisesta kesästä aina myöhäisempään kesäiltaan saakka Kukkakedon ja Nättiniityn kukista taikalusikallaan taikapölyä pieneen pölypussukkaansa ja toimittavat sen Taikalinnaan prinsessa Petronellalle.

Taikapölyä tarvitaan talven ja kaiken hyvän varalle. Taikapöly saa aikaan mukavia ja onnellisia asioita. 

Tallennan pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja väritä Hilda.

Hilda-keiju Pomenia

Värityskuva: Lila

Hilirimpsis! Tässä on Lila-keiju. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Lilalle hienot värit. Ainakin lilaa!

Lila-keiju Pomenia

Värityskuva: Hansu-keiju

Heippa, Hansu-keiju! Pomeniassa on noin seitsemän keijua, yksi heistä on Hansu.

Keijut rakastavat tanssimista, pukeutumista ja hyvää ruokaa.  Keijuilla on tärkeä tehtävä: he keräävät varhaisesta kesästä aina myöhäisempään kesäiltaan saakka Kukkakedon ja Nättiniityn kukista taikalusikallaan taikapölyä pieneen pölypussukkaansa ja toimittavat sen Taikalinnaan prinsessa Petronellalle.

Taikapölyä tarvitaan talven ja kaiken hyvän varalle. Taikapöly saa aikaan mukavia ja onnellisia asioita. 

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Hansulle hienot värit.

Hansu-keiju Pomenia

Värityskuva: Pikku Kettu

Utelias Pikku Kettu on iloinen veijari. Pikku Kettu keksii aina mukavimmat puuhat ja parhaat leikit. Hänellä on suuri ja lämmin sydän.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Pikku Ketulle hienot värit.

Pikku Kettu Värityskuva

Värityskuva: Hämyhäkki

Hei, hei, Hämyhäkki! Pomeniassa Nättiniityn varjoissa asuvat hämyhäkit ovat erinomaisia kutomaan verkkoja ja rummuttamaan kaikilla kahdeksalla jalallaan. 

Hämyhäkit voivat kiukustua tulisesti, mutta leppyvät nopeasti. Näin on käynyt ainakin miljoona ja yksi kertaa, mutta ei se haittaa mitään eikä ketään edelleenkään.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja väritä Hämyhäkki.

Hämyhäkki värityskuva

Värityskuva: Herra Hiiri

Herra Hiiri rakastaa pukeutumista! Pukeutuminen ei ole Hiirelle turhamaisuutta, vaan työasu ja välttämättömyys, kuten haarniska ritarille.

Herra Hiiri on pomenialaisista se, joka todella pistää itsensä likoon kaikkien yhteiseksi parhaaksi. Hän tekee suuret uroteot vaatimattomasti, melkein toisilta salaa.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja väritä Herra Hiiri hienoine asuineen.

Herra Hiiri värityskuva

Värityskuva: Lumi Kultainen

Lumi Kultainen on vapaa kuin tuuli ja kahlitsematon. Aurinkoinen on kehrännyt kultaa sen harjaan ja häntään ja karvapeite hohkaa kimallusta ja hopeaa.

Päivisin Lumi laiduntaa Nättiniityllä ja yöt nukkuu Sinisessä metsässä. Lumi kantaa mielellään Prinsessa Petronellaa. Lumi Kultaisella on parantava voima. Voimaa ei voi kahlita eikä ottaa vaan Lumi Kultainen parantaa, hoitaa sitoumuksetta, ymmärryksellä ja vapaana.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Lumi Kultaiselle kauniit, kauniit värit.

Lumi värityskuva
Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin