Värityskuva: Teo Takkutukka

Mitäpä olisi maailma ilman leikkiä, seikkailua ja keksimisen riemua! Tältä sivulta löydät maksuttomia Pomenian värityskuvia. Mukavaa ja mieltä rauhoittavaa puuhaa kaikenikäisille. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Teo Takkutukalle värit!

Teo värityskuva

Värityskuva: Tiitu Takkutukka

Takkuinen ja sinnikäs Tiitu on Teon pikkusisko. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja  väritä  Tiitu mieleiseksi.

Tiitu värityskuva Pomenia

Värityskuva: Lohikäärme Lilly

Mitäpä olisi maailma ilman leikkiä, seikkailua ja keksimisen riemua! Tältä sivulta löydät maksuttomia Pomenian värityskuvia. Mukavaa ja mieltä rauhoittavaa puuhaa kaikenikäisille. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna lohikäärme Lillylle värit!

Pomenia värityskuva

Värityskuva: Lohikäärme Sisu

Ilmojen halki hän liitää kohti seikkailuja! Vaan minne ovat jääneet Sisun hienot värit, ehkä ne ovat tarttuneet jonnekin pilvenhattaraan?  Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Sisulle värit.

Pomenia värityskuva Lohikäärme Sisu

Värityskuva: Herra Pöllö

Ihana Herra Pöllö on fiksu ja unelias. Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Herra Pöllölle värit!

Pomenia värityskuva Herra Pöllö

Värityskuva: Ruttu-keiju

Moippelis Ruttu! Ruttu on keijuista ainoa, joka uskaltaa kohdata Käämän. Ruttu on itseriittoisa ja ratkaisukeskeinen keiju, joka tekee kaiken ihan omalla tavallaan, usein vastavirtaan.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Rutulle hienot värit.

Ruttu Pomenia

Värityskuva: Koppis

Kas, Koppishan se siinä! Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Koppikselle hienot värit.

Pomenia Värityskuva Koppis

Taikapölyn salaisuus -kirjan värityskuvia

Värityskuva: Aurinkoinen

Kun ilta tulee, Aurinkoinen laskee. Uuden aamun koittaessa on taas Aurinkoisen vuoro. Mitähän kivaa meille huomenna tapahtuu?

 

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna Aurinkoiselle hienot värit.

aurinkoinen taikapölyn salaisuus

Värityskuva: Kultakutri Kultainen

Kultakutri Kultainen on yksi Pomenian monesta keijusta. Hän on se, joka selvitti taikapölyn salaisuuden! Lue Taikapölyn salaisuus -kirja, niin sinäkin tiedät, miksi taikapölyä kerätään…

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja väritä Kultakutri Kultainen.

Kultakutri kultainen taikapölyn salaisuus

Värityskuva: Nitiäinen ja Natiainen

Nitiäinen ja Natiainen ovat veljeksiä. He ovat niin saman näköisiä, että sekoittavat välillä itsekin, kumpi on kumpi. Katastrooffi! Nitiäinen ja Natiainen lähtevät selvittämään taikapölyn salaisuutta.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna veljeksille hauskat värit! 

nitiäinen ja natiainen taikapölyn salaisuus

Värityskuva: Pikku Kettu ja onnellinen loppu

Kas, Pikku Kettu! Taikapölyn salaisuus -kirjassa hän selvittää yhdessä Nitiäisen ja Natiaisen kanssa tähtipölyn salaisuuden.

Lataa allaolevasta linkistä pdf-tiedosto koneellesi, printtaa ja anna onnelliselle lopulle maailman hienoimmat värisävyt.

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin