Pomenian Juhlakuu alkaa 9. elokuuta! Runsain määrin maksutonta ohjelmaa ja fantsuja arpajaisia

 

Moippelis-poippelis kaikki Pomenian ystävät!

Huomaatko, kuinka keijut pyrähtelevät ilmojen halki sukkaakin sukkelammin, peikot hykertelevät häntäkarvat heiluen ja taikamaailma on peittymässä tähtipölyyn?

Pomenian taikamaailman saranatkin nitisevät silkasta ilosta! Nyt on nimittäin vihdoin tullut  se suurenmoinen hetki, kun ovet Pomenian taikamaailmaan aukeavat.

Pomenian tuuli kuiskasi: Minä muistan sinut. Muistatko sinä minut? Minä hiljaa kuiskasin tuulelle: Olen ollut täällä ennenkin. En vain muistanut ennen kuin löysin tien tänne takaisin.

Pomenia Juhlakuu alkaa 9.8. Tervetuloa mukaan! 

Elokuussa julkaistaan Pomenian muhkea satukirja Pomenia Taikamaailman suuri seikkailu, mielettömän upea ja kauan kaivattu koko perheen Satuseikkailulautapeli sekä opettavaiset ja hauskat Pomenian Tunneseikkailukortit.

Juhlistamme tätä kaikkea ihanaa koko elokuun ajan. Näillä puheilla julistamme Pomenian juhlakuun alkavaksi 9.8. sunnuntaina. 

Pomenian juhlakuun täysin maksuttomaan ohjelmaan voivat osallistua ihan kaikki Pomenian ystävät ympäri maailman. Karkelot tapahtuvat Facebook-sivuillamme.

Hirmuisen paljon terrrrrvetuloaaaaaaa!

Juhlakuussa on luvassa jännittäviä ääneen luettuja ja leikittyjä seikkailuja, satujoogaa, Pomenian aarrejahtia ympäri Suomen ja ihanan paljon upeita arvontoja, joissa palkintoina on uusia Pomenian tuotteita: kirjoja, pelejä ja kaikkea muuta niin ihanaa!

Pomenian Juhlakuun aikana järjestämme paljon kivoja kilpailuja ja arvontoja, joissa voit voittaa elokuussa ilmestyviä tuotteitamme. Kirjojen, lautapelin ja tunneseikkailukorttien lisäksi laitoimme arvontapottiin myös muutamia spessutuotteita. Teimme juhla-arvontoja varten esimerkiksi tällaiset sisumaisen suloiset mukit!
Huima Pomenian Aarrejahti! Piilotamme Pomenia-aiheisia lahjoja ympäri Suomen. Kerromme Facebook-sivuillamme vinkit aarteen löytymiseen. Nopein seikkailija saa saaliin.

Neljä jännittävää teemaviikkoa, ohjelma julkaistaan joka sunnuntai!

Vietämme Pomenian juhlakuun aikana neljä jännittävää teemaviikkoa. Jokaisella viikolla on luvassa kunnon karkelot ja jokaisella teemaviikolla järjestämme paljon hienoja arvontoja.

Voisiko olla mitään ihanampaa, kuin vetää jalkaan värikkäät satusukat ja pujahtaa viltin alle lukemaan muhkeaa satukirjaa? Ei meistäkään! Siksi olemme suunnitelleet (tässä piirustuksessa on Pomenia-sukkien ensimmäiset suunnitteluversiot) tällaisia ihanan lämpöisiä ja mukavan värikkäitä Pomenia-sukkia, joista arvomme muutamia pareja Pomenian Juhlakuun arvonnoissa. Seuraa meitä Facebookissa ja osallistu arvontoihin!

Julkaisemme sunnuntaisin alkavan juhlaviikon teeman ja ohjelman. Kaikista Hirmuisen Tärkeistä Asioista elikkäs myös tästä juhlakuun ohjelmasta kerrotaan tietysti Facebook-sivuillamme. Jos et vielä seuraa meitä Facebookissa, klikkaa nyt mukaan, niin pääset mukaan juhliimme.

Sunnuntaina 9.8. julkaisemme Facebook-sivullamme ensimmäisen teemaviikon ohjelman.

Kautta kultaistakin kultaisemman sydämen ihan kaikenlaiset otukset lapsista vanhuksiin ovat tervetulleita osallistumaan Pomenian juhlakuun ohjelmaan. Tulkaa mukaan yhteiseen suurenmoiseen seikkailuun! Pomenian juhlaviikon ohjelma on maksutonta kaikille.

Taikapölyä päiväänne ja sydämellisesti tervetuloa riemuitsemaan, hyppelemään, kuuntelemaan satuja, satujoogaamaan ja seikkailemaan kanssamme!!!


Korvista ja hatusta kiinni, nyt tottatotisesti mennään!

t. Pomenian poppoo

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!