Taikamaailman suuri seikkailu

Tässä se on: kirjojen kirja, seikkailujen seikkailu! Pomenian taikamaailma on täynnä taikaa, seikkailua ja sydämeltään suuria olentoja. Eräänä keväänä kaikki taikamaailman kauneus kasvaa niin upeaksi, että Pimeydenvelho Käämä ärsyyntyy, uhkaa estää taikapölyn keräämisen ja langettaa ikuisen talven. Pomenia on vaarassa, sillä mitä olisi taikamaailma ilman taikaa! 

Kirja on portti Pomenian taikamaailmaan, missä kaikki on mahdollista. Ainutlaatuisen mielikuvituksellinen ja värikylläinen kuvitus sekä kutkuttavan jännittävä tarina kutsuvat lukijan mukaan seikkailuun, jossa on vaakalaudalla koko Pomenian taikamaailman kohtalo.

Tarinan luonut, kertonut ja kuvittanut Petronella Grahn.

Kirja ilmestyy 20.8.2020.

Taikapölyn salaisuus

Tiedätkö, miksi keijut keräävät taikapölyä Pomenian taikamaailmassa? Ei tiedä Pikku Kettukaan, mutta palaa halusta ottaa asiasta selvää. Nitiäinen ja Natiainen päättävät auttaa ystäväänsä arvoituksen ratkaisemisessa. He lähtevät tutkimusmatkalle ja kuulevat, mitä kaikkea ihmeellistä Pomenian taikapöly saa aikaan. Kirja vie lukijan keskelle Pomenian taikamaailmaa ja kertoo tarinan taikapölyn mahtavasta voimasta. 

Ainutlaatuisella tyylillä kuvitettu kirja avaa oven satujen maailmaan, jossa osataan arvostaa niitä kaikkein pienimpiäkin asioita. Ripauksella taikapölyä sinäkin voit tehdä mitä tahansa!

Tarinan luonut, kertonut ja kuvittanut Petronella Grahn.

Tämä kirja putkahtaa saataville 12.10.2020.

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin