puhuja, mentoroija, kouluttaja

Oletko järjestämässä tapahtumaa, joka kaipaa innostavaa PUHUJAA ja vangitsevaa tarinan kertojaa asiantuntemusta unohtamatta?


Petronella Grahn on toisen sukupolven kansainvälinen naisyrittäjä, kuvataiteilija, kuvittaja, lastenkirjailija, designer, lastenvaatebrändi Tinttu.comin perustaja, satumaailma Pomenian luoja sekä kuuden lapsen äiti. 

Puhujana Petronella on innostava, vaikuttava ja luo vahvan vuorovaikutuksen yleisön välille huumorintajuisen peikkoäiree persoonansa ja asiantuntemus kuin kokemusasiantuntemuksen kautta. Omien voimavarojen löytämiseen, käyttöönottoon, oikeutettuihin unelmiin, uskallukseen, sinnikkyyteen sekä suurperhe-elämän ja työn yhdistämiseen liittyvät aiheet ovat Petronellan ominta aluetta.

Suositut aihemaailmat:

”Ensin oli lohikäärmehattu ja lopulta koko sadunmaailma”
-Petronella Grahnin yrittäjätarina
-Brändin rakentaminen
-Arvomaailma
-Kesto n. 50 min

”Jos haluaa kasvaa isoksi, pitää ajatella isosti eikä puuhastella”
-Hyppy uuteen toimialaan ja digimaailmaan
-Lasikattoja vai kattoja
-Rahoituslähteet ja sopimukset
-Lisenssit
-Killerit
-Kesto n.50 min

”Onnistuakseen ei tarvitse olla paras”

-Usko itseesi, opettele, opi ja pakota.
-Kesto n. 40min

”Onni on arjessa ja matkassa joka kuljetaan yhdessä”

-Yrittäjyyden, työn ja suurperheen yhdistäminen.
-Kaaoksen hallinta ja kaapin paikka.
-Kesto n. 60min

”Lapsuus lyhenee, kun arvot kovenee”
-Lapsuuden arvomaailma, vapaan leikin, luovuuden ja mielikuvituksen merkitys vauvasta vaariin.
-Kesto n. 50 min

pyydä petronella paikalle


puhumaan rohkeudesta, mielikuvituksen ja luovuuden merkityksestä, yrittäjyydestä sekä meitä kannattelevasta lapsuuden arvomaailman merkityksestä hyvinvoinnissamme.

Tapahtumat voidaan järjestää työpaikoilla, seurojen tiloissa, messuilla jne. Aihemaailmoiltaan ne sopivat niin yksityisille seurueille, perhe-elämän ja kasvatuksen parissa työskenteleville kuin yrittäjille kaikkineen.

Ps. Aihemaailman workshopit ja mentoroinnit onnistuvat myös!

Kysy tarjousta. Hinnat alkaen 350e+Alv-

Kysy lisätietoja:

 Petronella Grahn
+358 44 2801 603
[email protected]

ota yhteyttä ja tilaa

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Tilauksen aihe

Kirjoita tilauksesi toiveet

”Kiitos Petronella upeasta esityksestä eilen. Palaute on ollut haltioitunutta. Uskon, että esityksesi kannusti naisia miettimään omaa elämäänsä ja yrittäjyyttä.”
– Kehittyvä naisyrittäjyys Kymenlaaksossa, joulukuu 2018
”Petronella on auttanut uusioperhettäni enemmän kuin mitkään viralliset tahot. Hän on antanut konkreettisia ohjeita, kuinka ymmärtää eri ikäisiä ja erilaisia lapsia sekä miten selvitä arjen ongelmatilanteista käytännössä. Petronellan kädestä pitäen antamat ohjeet toimivat erinomaisesti ja ovat helpottaneet elämäämme todella paljon.”
-Uusioperheen äiti
”Petronellan ura, yhdistettynä lapsiperheen arkeen, on toiminut motivaattorina ja esimerkkinä omalla yrittäjäurallani. Äidit osaavat, pystyvät ja kykenevät kiipeämään taivaisiin ja vielä hoitamaan samalla perheenkin hyvin. Petronella on näyttänyt meille, että tekosyitä ei ole.”
-Vain poikien äidit tietää
”Petronella ei silittele päätä, vaan huomaa tarkkasilmäisesti ja vahvalla kokemuksella perheen kipukohdat ja kertoo jopa kipeän rehellisesti mitä kannattaa tehdä. Tätä olemme kaivanneet!”
-Parempaan arkeen

 

”Suomesta on puuttunut supernanny-auktoriteetti, joka sanoisi suoraan missä mättää ja osaisi oikeasti kertoa, miten asiat saadaan kuntoon. Petronella vastaa tähän tarpeeseen. Hän tietää mistä puhuu ja neuvot todella toimivat.”
-Jossu+3 lasta
At the Levelup Startup Accelerator we have used Petronella Grahn from Pomenia.com as both a speaker and mentor for entrepreneurs. Petronella is a serial entrepreneur and a working mom with six children, an exception in the male-dominated startup scene. She hails from the Finnish countryside and lives in the forest in a small town with a population of only 5 300.  In 2018, her startup Pomenia was twice listed as Finland’s hottest startup by Startup100. As a speaker she is excellent at providing inspiration for any kind of audience, vividly telling her entrepreneurial journey and story. She is willing to discuss her successes and pitfalls, sharing her knowledge on both work-life balance and how to build a company and a brand. As a mentor, she gives hands-on advice on a range of topics: how to persevere in the face of adversity, international business contracts, establishing your own company, attracting and working with investors, managing business partners and subcontractors, brand management and licensing.
-Heidi Sjögren, Head of Program, Levelup Startup Accelerator