Satumaisia videoterveisiä Pomeniasta! Olipa kerran….

Olipa kerran aina ja ikuisesti… Pomenian taikamaailma! Mutta mitä oli ihan ihka ensimmäiseksi, aivan alussa? Me kerromme sen nyt!
 
Kaikki rakkaat hiirtä isommat ja norsuja pienemmät seikkailijat! Haluatteko kuulla, kuinka Pomenian taikamaailma syntyi ja kuinka ihmeessä kaikki kaunis alkoi?
 
Siihen tarvittiin paljon ääneen kerrottuja iltasatuja, lohikäärme ikkunan takana, onnekas ponnekas säpsähdys ja tietysti pussikaupalla ja ihan hirrrrrmuisen paljon taikapölyä…
 
 
Näillä seuraavilla videoilla  satutaiteilija, tarinankertoja ja Pomenian luoja Petronella Grahn kertoo Pomenian taianomaisista alkuvaiheista ja esittelee Pomenian taikamaailmaa. Selviää esimerkiksi se, kuinka Pomenia sai nimensä. Entä se salaperäinen koputus ikkunalla?  Kop-kop-kop… ? Mitä ihmettä ja kummaa?

Ottakaa korvista ja hatuista kiinni, nyt mennään!
 

Kuuntele, kun satutaitelija lukee Pomenia – Taikamaailman suuri seikkailu -kirjaa omille lapsilleen. Ota hetki aikaa itsellesi, hyvä asento tuolissa ja kuuntele ääneen luettua satua yksin taikka yhdessä jonkun toisen – vaikka omien lasten – kanssa.

Taikamaailman suuri seikkailu - hyödynnä upea hinta!

Osta Taikamaailman suuri seikkailu satumaisen hyvään syyshintaan Prismasta – vain keijunsiiven verran yli 14 euroa!

Elokuussa julkaistiin Pomenia-trilogian ensimmäisen osan Taikamaailman suuri seikkailu lisäksi myös Pomenian Satuseikkailulautapeli ja Pomenian Tunneseikkailukortit. Lokakuussa tupsahtaa maailmaan lisää ihania tuotteita.
 
Taikapölyä päiväänne, Pomeniassa tavataan!
Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!