Satutaulut

Persoonallinen, yksilöllinen ja tilauksesta tehtävä satutaulu on mitä mahtavin lahja ystävälle, äidille, isälle tai rakkaalle.

Teen tilattavat taulut kuunnellen ja arvioiden lahjansaajan persoonallisuutta – toiveita ja hassutuksia unohtamatta. Satutaiteessani käytän kimallusta tehostamaan taianomaisuutta sekä värejä jotka ”elävät”.

Lue lisää

Kuvituspalvelut

Oletko haaveillut oman satukirjasi tekemisestä kuvineen kaikkineen? Lakataan haaveilemasta ja toteutetaan yhdessä unelmia.

Herätetään henkiin luomasi satuhahmot maalailemalla sanat kuviksi, tunnelmiksi ja hahmoiksi,joilla on kirjoittamasi persoonallisuus ja seikkailu visuaalisellakin puolella. Kuvituksissa vain oma mielikuvitus on rajana.

 

Lue lisää

 

Seinämaalaukset

Niin hassua kuin se onkin, aina ei tarvitse maalata vain paperille vaan sitä voi piirrellä kuin Peppi Pitkätossu. Hulppean hassuahan se olisi aidon kokoinen heppa maalattuna lastenhuoneen seinälle.

Takuulla lyö leikiten helppohoitoisuutensa kuin visuaalisen näyttävyytensäkin puolesta tapetin kuin tapetin. Maalauspinnan voi pestä ja kokonaisuus toteutettuna kolmiulotteisena seinälle loihtii satuikkunan leikkiin ja taianmaailmaan. Jännittäviä variaatioita huoneeseen saadaan jatkossakin huonekalujen järjestystä vaihtamalla, sillä aina seinästä pilkistää uusi yksilöllinen kokonaisuus löydettäväksi.

Lue lisää