sisu sukkela sankarina kirjan kansikuva

Sisu Sukkela sankarina -kirjauutuus kertoo rohkeudesta

Hippulis hei ja kautta lohikäärmeen värikkäiden villasukkien! On suuri ilo meille kertoa, että riemastuttavat satukirjamme ovat saaneet jälleen jatkoa. Huhti-toukokuun vaihteessa ilmestynyt Sisu Sukkela sankarina kertoo Pomenian ihanan, lempeän ja hyväntuulisen lohiksen Sisu Sukkelan tarinan. Tarinan, joka on täynnä ystävyyttä, rohkeutta ja seikkailua. Asioita, joita me kaikki tarvitsemme elämässämme ihan kaiken ikäisinä.

Pomenian taikamaailma on täynnä monenlaisia taikaolentoja, niin isoja kuin pieniä ja kaikkea keskikokoisen suuruistakin. Pomeniassa asuu myös Sisu Sukkela — lempeä lohikäärme, joka osaa ja uskaltaa paljon enemmän kuin itse tietääkään!

Eräänä päivänä Sisun ystävä Koppis Kuoriainen päättää järjestää Sisulle ystäväjuhlat muiden pomenialaisten avustuksella. Näissä sirkusjuhlissa pääsevät esiintymään kaikki halukkaat: Unimestari Unonen, keijut, Sisu ja oi, niin ihana Lilly Lohikäärmeneito, johon Sisu saattaa olla vähän pihkassa.

Juhlissa Sisun rohkeus joutuu koetukselle, kun paljastuu, että Koppis on valmistellut hänelle suuren yllätyksen. Mikä se yllätys mahtaakaan olla?

Sisu Sukkela sankarina kertoo rohkeudesta ja siitä, kuinka voittaa itsensä, vaikka jokin asia pelottaisi. Samalla se on kertomus kahden kovin erilaisen olennon Sisun ja Koppiksen, lämminhenkisestä ystävyydestä. Taianomainen tarina ja satumaisella kimalluksella viimeistelty upea kuvitus vievät kirjan lukijan mukanaan Pomenian taikamaailmaan. Maailmaan, missä kaikki on mahdollista.

Pomenia-kirjoista on tähän mennessä ilmestynyt kaksi muhkeaa satukirjaa: Taikamaailman suuri seikkailu ja Taikamaailma vaarassa. Pomenian satukirjatrilogia täydentyy kokonaiseksi syksyllä 2021, kun Taikamaailman kätketty salaisuus ilmestyy.  Pomenian trilogia on suunnattu vähän vanhemmille, yli 6-vuotiaille lapsille.

Sisu Sukkela sankarina kuuluu Pomenian upeaan kuvakirjasarjaan, jossa ilmestyy teoksia pienemmille seikkailijoille (+3-vuotiaat).  Kuvakirjasarjassamme on ilmestynyt myös taikamaisen kutkuttava Taikapölyn salaisuus, jonka sivuilla Pikku Kettu sekä veljespari Nitiäinen ja Natiainen selvittävät taikapölyn salaisuutta. Voit lukea kaikista näistä kirjoista lisää Pomenian satumaisessa shopissamme.

Ooh! Niin kaunista!

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!