Pomenia taikamaailma vaarassa kirja

Suurenmoisia uutisia! Pomenian kirjasarja saa jatkoa maaliskuussa

SUURIA uutisia hyvät ystävät! 

Olet varmasti jo odottanut ja niin mekin! Odotus palkitaan, sillä kutkuttavan jännittävä kirjatrilogiamme saa jatkoa! Pomenian upean kirjasarjan toinen osa on pian täällä. Pomenia – Taikamaailma vaarassa ilmestyy maanantaina 22.3. Kirjan voi tilata erityiseen hilpeään ennakkotilaajan hintaan satumaisesta shopistamme!

Erityishinta 26 € on voimassa 15.3. asti.

Liitele lohikäärmesiivin ostoksille, niin varmistat omasi ensimmäisten joukossa!

Olipa siis kerran niin (näinhän kaikki unohtumattomat tarinat alkavat)…

…että Pomenian taikamaailman yllä leijuu Pimeydenvelho Käämän pahaenteinen uhka, joka kasvaa päivä päivältä. Käämä on sitä mieltä, että turhanpäiväinen ilonpito on saatava loppumaan, jotta tilalle voi tulla pimeys, kuri ja järjestys!

Käämän kataliin suunnitelmiin on jo lähes totuttu, kunnes Pomenian asukkaat joutuvat täysin uuden ongelman eteen. Taikapölyä kerääviä keijuja alkaa yksi toisensa jälkeen kadota kuin tuhka tuuleen. Hui!

Lannistuminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, joten pomenialaiset päättävät tehdä kaikkensa, jotta hullunkurinen taikamaailma saa jatkossakin pitää taikansa. Tällä kertaa siihen tarvitaan kaksi kekseliästä peikonpoikasta, roppakaupalla yhteishenkeä, hassuttelua ja noidan neuvoja. Mutta onko Käämän voima lopulta kaikkea muuta vahvempi?

Mielikuvituksellinen ja satutaiteilija Petronella Grahn värikylläinen kuvitus sekä kutkuttavan jännittävä tarina kutsuvat lukijan mukaan seikkailuun, jossa on vaakalaudalla koko Pomenian kohtalo.

Suositusikä 7+

Tällaisiin seikkailuihin Pomenia on ystäviään vienyt:

 

”Päiväkoti Oravanpesän eskarit ovat hullaantuneet Pomenian satumaailmaan. Kaikki hahmot on niin ihania, hauskoja ja osa sopivan jänniäkin. Ja kuvat, satumaisen ihania. Odotamme innolla ensi kuussa ilmestyvää uutta kirjaa.
–Päiväkoti Oravanpesä

Kirja tuo hienolla tavalla esiin hyvin erilaisia persoonallisuuksia, unen ja todellisuuden rajamaita sekä tunnetaitoja. Maailman hyviä ja pahoja asioita käydään läpi sadun keinoin. Minusta on ihanaa, että yksi keijuista on Ruttu muiden ollessa perinteisiä Kultakutreja ja Fifejä. Ruttu nukkuu pitkään ja tekee asiat omalla tavallaan. Kirja on yhtä aikaa hyvin kiehtova ja erilainen satu, kuin mitä olen lukenut, mutta vitsi siellä on taustalla paljon ns. asiaa! Ei kaikkien keijujen tarvitse olla kultakutrisia prinsessoja ja hihittää menemään prinsessamekoissa!”
–Optimismia ja energiaa -blogin Katja, kahden lapsen äiti 

”Meidän sakki tykkää Pomeniassa siitä, että siinä yhdistyy vanhojen satujen luonnosta kumpuava taika, mutta samalla se on tätä päivää. Kutkuttavaa jännitystä tuo se, että kirjassa ihan tavallinen lapsi päätyy taikamaailmaan, saaden itsekin taikaolennon muodon muuttuen peikoksi.”
–Lähiömutsi-bloggaaja / Hanne Valtari, kahden lapsen äiti

Lipsahtiko Pomenian kirjatrilogian aloitusosa ohitsesi? Ei hätää! Löydät shopistamme Taikamaailman suuri seikkailu -kirjan. 

Satumaisesta Pomenia Shopista löydät myös kaikki muut Pomenian kirjat ja pelit hyvään hintaan. Kurkkaa valikoimaa ja tule mukaan seikkailuun! 

Pomenia - Taikamaailman suuri seikkailu

Uskomme satuihin, keijuihin, peikkoihin ja lohikäärmeisiin! Uskomme myös prinsessoihin ja yksisarvisiin! Uskomme otuksiin omituisiin, taikapölyyn ja kikatukseen! Uskomme unien maisemiin ja haaveiden kotiin. Uskomme siihen, että kaiken ei tarvitse olla niin kovin vakavaa.

Paljon, paljon, paljon taikapölyä päiväänne! Nähdään Pomeniassa!

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!