Pomenia Taikapölyn salaisuus

Taikapölyn salaisuus on ilmestynyt!

Hei kaikki Pomenian ystävät!

Sydämet valloittava Taikapölyn salaisuus -kirjamme on ilmestynyt. Tämä ihana teos vie sinut unohtumattomalle seikkailulle keskelle Pomenian taikamaailmaa ja kertoo tarinan taikapölyn mahtavasta voimasta.

Pikku Kettu ystävineen selvittää taikapölyn salaisuutta ja miettii, mitäköhän ihanaa huomenna tapahtuu!

Ainutlaatuisella tyylillä kuvitettu kirja avaa oven satujen maailmaan, jossa osataan arvostaa niitä kaikkein pienimpiäkin asioita. Ripauksella taikapölyä sinäkin voit tehdä mitä tahansa.

Suositusikä 3+

Pomenian luoja, tarinankertoja ja satutaiteilija Petronella Grahn kertoo tällä videolla Pomenia Taikapölyn salaisuus -kirjasta. Petronellaa haastattelee toimittaja Satu Rämö.

Lue, mitä mieltä muut ovat olleet Pomeniasta:

Tällaisiin seikkailuihin Pomenia on ystäviään vienyt! Lue muiden kokemuksia ja hyppää sinäkin mukaan Pomeniaan.

Pomenian lautapeli:
”Pomenian lautapeli! Hauskaa yhdessä tekemistä koko perheelle.”
–Aku Varamäki, yrittäjä ja kahden lapsen äiti

”Lautapelissä on päiväpeli (sisältää aktiivisempaa tekemistä) ja yöpeli, jonka tehtävät rauhoittaa ja rentouttaa. Kiva vaihtoehto esim. iltasadulle. Loistava tapa puhua tunteista ja keskustella lapsen kanssa ilman kiirettä.”
–Satu Rämö, toimittaja ja IG-vaikuttaja

Pomenian satukirja:
”Emme ole vielä edes puolivälissä, mutta äiti on etenkin aivan myyty ja siitä päätellen kuinka mielellään lapset tätä kuuntelevat, on suosio selvä. Rakastan kirjoja, jotka tuovat hengähdyksen arkeen, tempaavat aikuisenkin mukaansa ja auttavat sanoittamaan niitä asioita, joihin arjen keskellä ei oma energia riitä. Jo Pomenian alkupuolella on tärkeä sanoma – jokainen on omanlaisensa ja arvokas juuri sellaisena!”
–Anna, kolmen lapsen äiti

”Meidän sakki tykkää Pomeniassa siitä, että siinä yhdistyy sellainen vanhojen satujen luonnosta kumpuava taika, mutta samalla se on tätä päivää. Kutkuttavaa jännitystä tuo se, että kirjassa ihan tavallinen lapsi päätyy taikamaailmaan, saaden itsekin taikaolennon muodon muuttuen peikoksi.”
–Lähiömutsi-bloggaaja / Hanne Valtari, kahden lapsen äiti

Pomenian tunneseikkailukortit:
”Perhejudossa seikkailtiin tunnekorttien ja musiikin avulla Pomenian taikamaailmassa.”
–Judoseura Pingviinit, Nurmijärvi

”Kortit vaikuttaa tosi hauskoilta, lapset innostuivat heti tutkimaan niitä.”
–Iinalaura, IG-vaikuttaja

”Tunneseikkailukortit tuovat monta uutta ideaa tunnekasvatukseen. Kortit lähtivät päiväkotiryhmäni kanssa maanantaina metsäseikkailuun.”
–Päiväkodissa työskentelevä Noora Uusi-Kakkuri 

Pikku Kettu Taikapölyn salaisuus Pomenia

Löydät kirjakustantajamme sivuilta kaikki Pomenian  kirjat ja pelit hyvään hintaan. Kurkkaa valikoimaa ja tule mukanamme seikkailuun.
 
Taikapölyä päiväänne, Pomeniassa tavataan!

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!