Adventurous Dragon – Satumainen sisustustarra 40x60cm

29.90

Sisustustarrat Design by Petronella
n
nTämä lohikäärme-sisustustarra on Satutaiteilija Petronellan suunnittelema ja sopii erittäin hyvin kiinnitettäväksi seinään, oveen tai vaikkapa työpöytään.
n
nKoko:
n
n40x60cm

Tuotetunnus (SKU): 100159 Osasto:

Kuvaus

Eipäs tarvitsekaan olla taiteilija itse loihtiakseen satumaisuuksia lastenhuoneen seinille. Ei mitään teollista yksiväristä kuvaa tai muovia muotoonleikkauksineen, vaan hassuja kavereita hassutuksineen ja aivan samannäköiset kuin taidemaalaus!
n
nEipä ole muita tälläisiä maailmassa sillä tämä tekniikka kaikkineen on ihka uutta ja mikä parasta suomalaisen satutaiteilija-äidin omaa suunnittelua. Eläköön lapsellisuus ja lapsen onnellinen leikki!
n
nSatumaiset tarrat on helppo asentaa ja poistaa, sekä ne ovat uudelleen käytettävissä. Tarroja voidaan liimata seinien lisäksi peileihin, ikkunoihin, oviin, huonekaluihin jne jne.
n
nArkin koko on 45x60cm, tarrat ovat leikattuina läpinäkyvässä muoviarkissa, joten voit liimata ne yksitellen mihin haluat. Pilvitausta kuvassa on esimerkki tapettitaustasta, tarrat sopivat upeasti yhdistettäviksi myös Satutapettiemme kanssa!
n
nKäyttöohjeet:
n
n1. Irroita tarra tausta-arkista varovasti
n
n2. Kohdista tarra haluttuun kohtaan. Varmista, että kohdassa johon haluat tarran kiinnittää on kuiva, puhdas ja suht tasainen pinta
n
n3. Silittele tarra kiinni pintaan varovasti, jotta ilmakuplilta tarran alla vältyttäisiin
n
nPOISTAMINEN: Irroita tarra varovasti pinnasta ja säilytä se kiinnitettynä taustapaperissa.
n
nMade in China

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin