Aurinkoinen Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra

22,90

Miss Sunshineeli eli Aurinkoinen on valoisa luonne. Asuu taivaalla ja välillä pilvilinnojen kanssa. Ystävinä Aurinkoisella on Kuu-Ukko, KAIKKI UnienSatumaan olennot, paitsi Käämä Kemppinen. Tuo lämpöä ja valoa sekä leikittää Keijuja, Kukkasia, Perhosia lämpimillä säteillään. Rakastaa Kuu-Ukkoa. Aurinkoisen tuntee ja ”näkee” vaikka silmät olisivat kiinni. (Lämpö ja valo) Kimalluttaa Kukkaset, Kukkakedon ja Nättiniityn.

Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.