Herra Hiiri Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00

Herra Hiiri lähestyy tilanteita pukeutumalla. Pukeutuminen ei ole Hiirelle turhamaisuutta, vaan työasu ja välttämättömyys, kuten haarniska ritarille. Vaikka Hiiri käyttää valtavasti aikaa vaatekaapilla ja peilin edessä, hän ei ole pelkästään itsekeskeinen, vaan Pomenialaisista juurikin se, joka todella pistää itsensä likoon kaikkien yhteiseksi parhaaksi. Hän tekee suuret uroteot vaatimattomasti, melkein toisilta salaa. Pukeutumalla Hiiri saa myös elämästä kokemuksia ja uutta tietoa, sillä Hiiri on utelias ja hyvin elämänhaluinen. Suden puvussa Hiiri voi kokeilla miltä tuntuu olla susi ja keijumekossa hän saa tutustua elämään keijuna. Herra Hiiri on myös yllytyshullu, mikä ilahduttaa suuresti Unimestari Unosta.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta

Vain 2 varastossa