Käämä Kemppinen Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra

17,90

Käämä Kemppinen, pimeydenvelho on mainettaan pahempi, synkeä säätäjä, itsekseen mutisija, älykäs, mutta elämästä erkaantunut erakko. Oikeastaan hän ei haluaisi olla yksin erillään vaan haluaisi, että kaikki eläisivät kuten hän, jolloin koko maailma olisi hänelle sopivaa, eikä tarvitsisi vetäytyä luolaan. Käämä käyttää kalenteria, vaikkei Pomeniassa ole viikonpäiviä. Hän rastii päiviä menemään ja pitää itsensä kurissa. Hän ei tunne tunteita. Se mikä muiden mielestä on ilkeää, on Käämän mielestä käytännöllistä. Pomenian värit ja äänet ärsyttävät Käämää ja Käämä tekee jatkuvasti töitä tuhotakseen ilosta edes osan, jotta Pomeniassa olisi hiljaisempaa. Käämä ei pidä elämästä, sillä elämä on epäkäytännöllistä ja rönsyävää. Hän ei juhli eikä pidä muutoksista. Melkein kaikki Pomenialaiset pelkäävän Käämääja varsinkin Käämän tapaa elää.

Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.