Kuu-Ukko Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00 4,00

Mister Moon eli Kuu-Ukko. Kuu-ukko on aivan mainio yömies. Herkkis ja loistaa aina öisin. Itkee herkistyneenä helposti. (Kastehelmiä )Asuu taivaalla yhdessä Tähtösten kanssa. Valaisee ja kimalluttaa. Haaveilee voivansa treffata pidempää Aurinkoisen kanssa kuin vain sen pienen hetken ennen kun vuoro taivaalla vaihtuu. Rakastaa Aurinkoista. Ei pidä Pimeydestä eikä Nappaavista Kuusista, Kemppisistä puhumattakaan. Nukuttaa joskus tuudittamalla karkuteille lähteneen Herkkulehmän. Imuroi yöllä kaikki kadonneet sukat Sisulle, jotta Sisun varpaita ei palele eikä pistä. Kimalluttaa Kuuset ja yön.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.