Lepakot Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra

22,90

Lepakoita on liian monta ja ne asuvat Käämäkallion pikku luolissa “Tuijottajan silmissä”. Lepakot ovat ujeltavia, äänekkäitä, pikkuisen inhottavia, karvaisia, nahkaisia, syöksylentäjiä. Lepakot juoruavat illasta aamuun ja aamusta iltaan. Kertovat kaiken minkä tietävät ja enemmänkin mitä tietävät. Johtajalepakolla on korvakoru korvassaan ja johtajuus vaihtuu tappelulla. Aina. Sinänsä harmiton lössi vain jos vain osaa sulkea korvat ja silmät niiden ärsyttämiseltä.

Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.