Lepakot Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00

Lepakoita on liian monta ja ne asuvat Käämäkallion pikku luolissa “Tuijottajan silmissä”. Lepakot ovat ujeltavia, äänekkäitä, pikkuisen inhottavia, karvaisia, nahkaisia, syöksylentäjiä. Lepakot juoruavat illasta aamuun ja aamusta iltaan. Kertovat kaiken minkä tietävät ja enemmänkin mitä tietävät. Johtajalepakolla on korvakoru korvassaan ja johtajuus vaihtuu tappelulla. Aina. Sinänsä harmiton lössi vain jos vain osaa sulkea korvat ja silmät niiden ärsyttämiseltä.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta

Vain 1 varastossa