Lilly Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra

22,90

Lilly on ihanaakin ihanampi lohikäärmeneito ja itse suloisuus. Lilly asuu kauniissa piparkakkutalon näköisessä pikku talossa (Voiko lohikäärmeen talo olla pikkuinen?) Nättiniityn ja Kukkakedon välissä. Lilly on luonteeltaan hempeä, ymmärtäväinen ja on hyvä kuuntelija sekä keskustelija. Joskus Lilly on kimuranttisen kipakka, kuten kaikkien lohikäärmeneitojen tuleekin välillä olla. Silloin Lilly kiukuttelee, murjottaa ja tupruttaa mustaa savua ja kun lohikäärme murjottaa, ei se koskaan ole hyvä juttu ollenkaan. Onneksi Lilly ei ole kuin silloin tällöin pikkuisen kiukkuinen ja yhtä nopeasti kuin savutus tuli, lähti se myös pois ja alkoi Lillyn kaunis hyräily ja karkelointi.

Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.