Lumi Kultainen Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra

17,90

Lumi Kultainen on vapaa kuin tuuli ja kahlitsematon. Aurinkoinen on kehrännyt kultaa sen harjaan ja häntään ja karvapeite hohkaa kimallusta ja hopeaa. Päivisin Lumi laiduntaa Nättiniityllä ja yöt nukkuu Sinisessä metsässä. Lumi kantaa mielellään Prinsessa -Petronellaa. Lumi Kultaisella on parantava voima. Voimaa ei voi kahlita eikä ottaa vaan Lumi Kultainen parantaa, hoitaa sitoumuksetta, ymmärryksellä ja vapaana.

Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.