Peppi Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra

17,90

Peppi Perhonen on oikea tättähäärä ja joka paikan pöhkö. Järjestää, säätää ja mikä tärkeintä PEPPI hoitaa homman kuin homman. Toki lopputuloksesta voidaan olla montaa mieltä vaan Peppi ei ole kuin omaansa. Ihana aamuvirkku ja illan torkku vaikka haluaisi kukkua aamusta iltaan ja vielä seuraavankin päivän. Peppi puhuu ja höpöttää taukoamatta, itsekseenkin, koska, kun on asiaa, niin se pitää sanoa. Heti. Pomenian paras laulaja.

Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.