Pomenian Satuseikkailu- ja joogakorttipaketti

65,80 60,00

Korttipaketti myynnissä Satuviikon ajan (18.-26.10.) Tarjoushinnalla!

Korttipakettisetti sisältää Pomenian Satuseikkailu- ja Joogakortit.

Satuseikkailu-korteissa on yli viisikymmentä (50) uutta ja monipuolista toiminnallista tehtävää. Jokaisessa kortissa on pieni satu, Pomenian satuhahmo, tehtävä sekä mietittävää yhdessä. Kortteja pakassa 50 kpl.

Uusittu isompi koko A6 (148 x 105 mm)

Kortit ovat käytännölliset ja mukaansa tempaavat. Tehtävät tukevat lapsen motorista ja aistitoiminnallista kehitystä leikin, liikunnan, itseilmaisun sekä mielikuvituksen voimin.

Kortteja voidaan käyttää Pomenia lautapelin lisätehtäväkortteina kuin myös varhaiskasvattajien ja lastenkerhojen toimintatuokioissa sisällä ja ulkona. Ovat myös täydelliset kotiin, perheen iloksi.

Tehtäväkorttien suunnittelusta vastaa Vekkuli-päiväkotiketjun perustaja, lastentarhanopettaja ja sosiaalikasvattaja Marja-Liisa Laaksonen sekä satutaiteilija Petronella Grahn. Sadunmaailma ja kuvitus ovat myös hänen taianomaista käsialaansa.

Pomenian satujooga-korteissa on viisikymmentä (50) satutaiteilija Petronella Grahnin loihtimaa pikku satua kuvitetuin liike-esimerkein. Satujen joogaliikkeet on taikonut lasten joogaohjaaja Anu Lustig-Lonka.

Satu kortissa herättää mielikuvituksen ja lähettää luovuuden lentoon. Sadun vietävänä ja Öttiäis jumppa-apureiden ohjaamana lapsi kuin aikuinenkin uskaltaa heittäytyä hetkeen ja liikkua aivan uudella, hauskalla ja kehittävällä tavalla. Tehtävistä saa oivan avun keskittymisen ja keho tietoisuuden vahvistamiseen, sekä luontaisen liikkuvuuden ylläpitämiseen.

Satujoogakortit tarjoavat liikunnan riemua kikatuksineen ja satumaisia mielikuvitusmatkoja kaikille seikkailijoille! Kokeile! Sä takuulla yllätyt!

Satujooga-kortit ovat kokoa A6 (148 x 105 mm).