Ruttu Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00 4,00

Ruttu on keijuista ainoa, joka uskaltaa kohdata Käämän. Ruttu on itseriittoisa ja ratkaisukeskeinen keiju, joka tekee kaiken ihan omalla tavallaan, usein vastavirtaan. Ruttua on kuvailtu myös sanoilla ”maailmanlopun keiju”. Ruttu ja Käämä ymmärtävät toisiaan. Ruttu ja Käämä saavat toisistaan älyllistä virikettä ja tarpeeksi vahvan vastuksen, etteivät tylsisty. Ruttu pitää tanssimisesta, kuten muutkin keijut, mutta hänen mielestään pitää olla muitakin kuin pelkkiä keveitä keijupäiviä.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta