Sisu ja Teo (mustavalkoinen) Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra

17,90

Lohikäärme Sisu ja hänen parhaimmista parhain seikkailukaveri Teo Takkutukka ovat aina valmiina lentämään kohti suuria seikkailuja. Vaaraton ja lempeä herkkuhammas Sisu lohikäärme ja pieni, takkuinen ja sinnikäs Teo Takkutukka peikko ovat lyömätön pari valjakkko. Ystävyys kun on parasta myös Pomenian maailmassa ja tätä hassunhauskaa ja toimeliasta parivaljakkoa ei pidätelle mikään. Hiphei! Ja innolla kohti uusia seikkailuja!

Fairytale Stickers A3- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta
Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.