Sisu Sukkela Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra

17,90

Sisu on Lohikäärme, jolla on lentotaitoa ja muitakin taitoja paljon enemmän kuin itse tietääkään. Sisu saattaa joskus sählätä, varsinkin tulenpuhalluksen kanssa, mutta muuten Sisu on vaaraton ja lempeä. Sisu suojaa herkkiä ja erityisiä jalkateriään neulasia ja teräviä kiviä vastaan sukilla, joita hänellä on isot varastot. Joskus Sisu rutisee ja epäilee, ja vaikka onkin tulisieluinen, Sisu on hitaasti lämpenevää sorttia. Sisulla kestää sopeutua uusiin tilanteisiin, mutta kärryille päästyään hän on välillä jopa riehakas.

Fairytale Stickers A3- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.