Teo Takkutukka Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra

22,90

Teo Takkutukka on aito peikonpoikanen, vaikka on myös ihmisenpoikanen. Peikko on ihmistenmaailmassa nimeltään Peter, Pomeniassa Peikko, Peikko on siis kahdessa maailmassa asuva Pomenialainen. Taikalähde ennustaa Peikon saapumisen Pomeniaan, ja kuvailee Peikon: ”pieni, takkuinen ja sinnikäs”, ja ennustus osuu hyvinkin oikeaan.Peikonystävä ja seikkailutoveri Pomeniassa on Sisu Lohikäärme. Peikko kompastelee välillä omaan häntäänsä ja eksyy ja kompuroi, mutta sydän Peikolla on aina vankasti paikoillaan. Peikko on luotettava ja oikeudenmukainen.”Taikamaailmassa seikkaillaan taikaolentoina. Onhan ihminenkin toki taikaolento, mutta se unohtaa sen.”Peikkona muistat paremmin. ”selittää Unonen, miksi Peter muuttuu Peikoksi.

Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.