Teo Takkutukka Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00

Peikko on Aito peikonpoikanen, vaikka on myös ihmisenpoikanen. Peikko on ihmisten maailmassa nimeltään Teo, Pomeniassa Peikko Teo Takkutukka. Peikko on siis kahdessa maailmassa asuva Pomenialainen. Taikalähde ennustaa Peikon saapumisen Pomeniaan ja kuvailee Peikon: ”pieni, takkuinen ja sinnikäs”, ja ennustus osuu hyvinkin oikeaan. Peikon ystävä ja seikkailutoveri Pomeniassa on Sisu Lohikäärme. Peikko kompastelee välillä omaan häntäänsä ja eksyy ja kompuroi, mutta sydän Peikolla on aina vankasti paikoillaan. Peikko on luotettava ja oikeudenmukainen.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.

Kategoria: