Trumpeteer Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra

22,90

Musataituri Trumpeteer on taianomainen musikaalinen taikuri. Trumpeteer on myös tunteellinen ja rakkaudellinen jamittaja, herkkä hassuttelija, kaihoisa sydäntä raastava musisoija, joka asuu Taikalähteen luona olevassa Sydänpuussa. Trumpeteer ei puhu sillä sävel sekä sointu ovat paljon enemmän. Kaikki Unimaan satuolennot ovat hänen ystäviään, myös Pimeydenvelho Käämä Kemppinen. Trumpeteer hyväksyy jokaisen sellaisena kuin on. Hän näkee jokaisen tarpeellisena sointuna kokonaisuudessa. Musiikilla hän pääsee ajan ja paikkojen ulkopuolelle ja on vapaa toisiin maailmoihin kuten Unimestari Unonen. Musiikki on taikaa.

Fairytale Stickers A2- satuhahmo sisustustarra. Pomenian satumaisilla hahmo sisustustarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmo sisustustarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Ihastu, osta ja kerää taianomainen satuhahmotarra-sisustustarrasarja omaksesi.

Sisustustarran kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta