Trumpeteer Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00

Musataituri Trumpeteer on taianomainen musikaalinen taikuri. Trumpeteer on myös tunteellinen ja rakkaudellinen jamittaja, herkkä hassuttelija, kaihoisa sydäntä raastava musisoija, joka asuu Taikalähteen luona olevassa Sydänpuussa. Trumpeteer ei puhu sillä sävel sekä sointu ovat paljon enemmän. Kaikki Unimaan satuolennot ovat hänen ystäviään, myös Pimeydenvelho Käämä Kemppinen. Trumpeteer hyväksyy jokaisen sellaisena kuin on. Hän näkee jokaisen tarpeellisena sointuna kokonaisuudessa. Musiikilla hän pääsee ajan ja paikkojen ulkopuolelle ja on vapaa toisiin maailmoihin kuten Unimestari Unonen. Musiikki on taikaa.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta

Vain 3 varastossa