Unonen Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra

6,00 4,00

Unonen on unen ja valveen rajoilla liikkuva shamaani, tietäjä ja taikapölyllä taikoja. Hän voi vierailla toisissa maailmoissa ja tuo välillä Pomeniaan tietoa ihmistenmaailmasta. Unonen on Herra Hiiren hyvä ystävä ja ilkikurisena humoristina hän yllyttää Herra Hiirtä hupsutuksiin. Unonen on luonteeltaan rento ja ”hyväliikkuja”. Unonen kiipeilee, tasapainottelee ja tanssii asettelemalla itseään hienoihin asentoihin. Unosella on päässään elävä hattu. Hattu liikkuu itsenäisesti, Unosen tunteita tulkiten ja ilmassa kiemurtaen, näyttäen välillä kissan hännältä tai savukiemuralta.

Fairytale Stickers A5- satuhahmotarra. Pomenian satumaisilla hahmotarroilla sisustat, koristelet ja hauskuutat. Kerättävillä satuhahmotarroilla teet lastenhuoneesta kuin työpaikkasi toimipisteestä tai ihan paikasta kuin paikasta satumaisen ihanan ja juuri niin hassun kuin haluat. Tarroilla voi myös koristella pienesti ison sijaan eikä runsaudenpulaa ideoista ole.

Kiinnitysohjeet: 1. Irrota tarra varovasti arkista 2. Tarkista, että kiinnityspaikka on kuiva, puhdas ja mahdollisimman tasainen 3. Silittele tarra varovasti kiinni 4. Nauti seikkailusta.