Uusia hurmaavia juttuja Pomenian satumaailmassa

Hilirimpsis kaikki ystävämme!

Toivottavasti kevät on riemastuttanut teitä ja lähestyvä keskikesä on täynnä riemun pirskahduksia.

Meillä täällä Pomeniassa on tapahtunut talven aikana niin paljon jännittäviä asioita, että vauhti tuntuu jo vatsanpohjassa asti. Kaikkea aina sattuu ja tapahtuu sillä niin kaiken pitääkin sattua ja tapahtua. Semmoista hyvän seikkailun kuuluu olla.

Pomeniassa ollaan siis huiskittu olan takaa hommia ja kiirusta on pitänyt. Haluammekin nyt hieman kertoa, mitä kaikkea meille tällä hetkellä oikein kuuluu.

Olemme tehneet paljon töitä tuodaksemme tekemisemme ja arvomaailmamme näkyväksi ja kasvattaaksemme Pomeniaa suureksi niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolella. Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni pääsee hyppäämään mukaan sadunmaailmaan ja oppimaan kanssamme Uusia Mahdottoman Tärkeitä Asioita.

Pomenian tarinoita on paljon ja niiden kaikkien kertominen mahdollisimman monelle meille prioriteetti.

Kirjoitamme ja kuvitamme parhaillaan Pomenian kertomuksia satukirjoiksi, joista ensimmäinen ilmestyy syksyllä 2020. Olemme tehneet pitkän ja laaja-alaisen kustannussopimuksen arvostetun suomalaisen kustantajan kanssa, eli Pomenia-kirjoja on tulossa monta, monta, monta! Mukaan tupsahtaa myös useita oheistuotteita, joista toivotuin on jo loppuunmyyty Pomenia-lautapeli.

Koska sadunmaailma kuuluu kaikille, me haluamme, että Pomeniaan pääsevät seikkailemaan lapset ja aikuiset ympäri maailmaa. Pomeniaa ollaankin nyt viemässä kansainvälisille markkinoille yhdessä etevien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Yksi Pomenian tiimin uusista jäsenistä on viestinnän ja brändinrakennuksen ammattilainen Satu Rämö. Satu näki kasvavan Pomenian olevan pienessä avuntarpeessa ja niinpä hän tarjoutui lähtemään mukaan rakennushommiin. Satu vastaa Pomenian viestinnästä ja markkinoinnista Suomessa ja ulkomailla. Tervetuloa siis, tiimimme uusin jäsen!

Upeat lisenssiyhteistyökumppanimme pitävät tällä hetkellä huolta siitä, että ihastuttavat Pomenia-tuotteet ovat saatavilla nyt ja jatkossa myös Suomessa.

Satumaiset Pomenia-trikookankaat ja tuotteet löytyvät Ommellisen valikoimista.

Hykerryttävän ihanat Satujooga-kortit ja Satuseikkailu-kortit löydät Tunnetaitoja lapselle -verkkokaupasta. Toiminnalliset monipuoliset tehtävät ja minisadut herättävät mielikuvituksen ja lähettävät luovuuden lentoon.

Rakennustyömme Pomeniassa jatkuvat. Kesää seuraavan syksyn tuulet tuovat tullessaan paljon uusia uutisia, joista kerromme teille heti kun se on mahdollista.

Ovi unien taikamaahan Pomeniaan on avoinna: Tervetuloa! Liity siis lumotulle sähköpostituslistallemme. Saat keijupostissa taianomaisia Pomenia-tarinoita ja satukuvia ja mikä kivointa: kuulet ensimmäisten joukossa kihertävän kivoja uutisia.

[ninja_form id=7]

Taikuutta ja taikapölyä teidän kaikkien keskikesään. Olkoon kesänne täynnä pieniä seikkailuja ja isosti iloisia päiviä!

T. Pomenian poppoo

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!