Pomenia kirja

Vuoden 2020 odotetuin lastenkirja – loistavaan ystävähintaan!

Moippeli! Kuulimme keijujen kuiskuttelevan, että tulevan kesän odotetuin lastenkirja tulee Pomeniasta. Ja keijuthan tietävät! Taikamaailman suuri seikkailu on tuhti satuseikkailu, jossa tapahtuu hirmuisen paljon mahdottoman tärkeitä asioita. Olemme aloittaneet satumaisen ihanan ennakkomyynnin kaikille Pomenian ystäville. Varmista kirja itsellesi ensimmäisten joukossa ja hyödynnä hirmuisen hieno ystävähinta! Anna lapsen leikeille alkukipinä, joka lennättää mielikuvituksen ja luovuuden lentoon. Tarinan voima on valtava!

Pomenian ystävänä saat 25 prosentin alennuksen ennakkotilauksista. Toimitukset tapahtuvat heti kirjan tullessa myyntiin eli viimeistään 20.8.2020.

Kurkkaa tästä, mitä kaikkea muutakin ihanaa elokuussa ilmestyy ja hyödynnä satumaiset ennakkotarjoukset!

 

Pomenia – Taikamaailman suuri seikkailu

Pomenia-trilogian ensimmäinen osa on kirjojen kirja, tarinoiden tarina ja mahtava satuseikkailu. Nyt jos koskaan tarvitsemme tarinoiden voimaa ja satujen sankareita! Pomenia Taikamaailman suuri seikkailu on täynnä taikaa, seikkailua ja sydämeltään suuria olentoja. Eräänä keväänä kaikki taikamaailman kauneus kasvaa niin upeaksi, että Pimeydenvelho Käämä ärsyyntyy, uhkaa estää taikapölyn keräämisen ja langettaa ikuisen talven. Pomenia on vaarassa, sillä mitä olisi taikamaailma ilman taikaa! Kevään täytyy puhjeta kesäksi, unelmien pitää toteutua — niiden kaikkien, mitä kukaan keksii toivoa. Tarvitaan paljon taikapölyä, erilaisia asuja, heittäytymistä, lentämistä, voileipiä ja rohkeaa seikkailuseuraa sekä ennustettu sinnikäs sankari. Se joku pieni, joka uskaltaa isosti olla omanlaisensa…

Jokos olet valmis elämäsi seikkailuun? Hatusta ja korvista kiinni, nyt mennään!

Pomenia Taikamaailman suuri seikkailu kirja

Uskotko satuihin, taikuuteen, taikapölyyn, peikkoihin, lohikäärmeisiin, keijuihin? Paikkaan, missä kaikki on mahdollista?

Taikuus on jo kämmenelläsi.  Näin me sanomme ihan jokaiselle: Tervetuloa! Hyppää mukaan seikkailuun!

Käy kanssamme Pomeniaan!

Tähtipölyterkuin ja kesäfiilistä rinnassa,
Pomenian poppoo

 

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Viimeisimmät artikkelit

Satuja ja taikaa koulun alkuun lukujärjestyksellä!

Me täällä Pomenian taikamaailmassa halusimme muistaa kaikkia koulutietään aloittelevia ihmisenpoikasia. Satutaiteilija Petronella Grahn teki jokaista koululaista varten hurmaavan hauskan lukujärjestyksen! Voit noutaa oman lukujärjestyksen

error: Content is protected !!