Pomenian Taianomainen Tuotemaailma!

Pomenian tuotemaailma kätkee sisäänsä suurenmoisia satukirjoja, leikkisiä ja osallistavia pedagogisia taitopelejä, lumoavia asusteita niin lapsille kuin aikuisille, taianomaisia design kankaita, suloisia satuhattuja (peikonkorvia unohtamatta!), riemukkaita Tinttu-tarinatunikoita ja kerta kaikkiaan kaikenlaista kikatuttavan kivaa Fairytale Design by Petronella Grahn -tuotevalikoimaa.

Satukirjat

Tervetuloa Pomenian taikamaailmaan, missä mahdottomasta tulee mahdollista ja seikkailu on suurenmoista! Petronella Grahnin kirjat kutsuvat lukijansa lumoavaan matkaan, jossa jännitystä ja värikylläistä mielikuvitusta riittää jokaisella sivulla. Grahnin taitava kuvitus ja tarinankerronta tempaavat lukijan mukaansa seikkailemaan, jossa Pomenian kohtalo on vaakalaudalla. Riippumatta siitä, onko lukija pieni seikkailija vai suuri tarinoiden ystävä, Pomenian kirjat tarjoavat unohtumattomia hetkiä ja upeita löytöjä. Valmistaudu lumoutumaan Pomenian taikamaailman parissa!

Pelit ja leikki

Tutustu Pomenian peleihin ja anna mielikuvituksen lentää! Popmenian valikoimasta löydät monenlaisia pelejä, jotka vievät sinut mukaansa satumaiseen seikkailuun ja taikamaailmaan. Lautapelit, pelikortit, palapelit, suuren suuret väritysrullat ja muut tarjoavat unohtumattomia hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Opi leikiten ja riemuiten uusia taitoja ja anna Pomenian pelien tuoda onnistumista, uuden oppimista ja iloa arkeesi!

Vaatemallistot ja Kankaat

Ainutlaatuisen värikkään ja mielikuvituksellisen maailman löydät satutaiteilija Petronella Grahnin suunnittelemista vaatemallistoista ja satuhatuista. Rikas värimaailma, tuotteiden oma onnistunut kaavoitus, runsaat taiten tehdyt leikittelevät yksityiskohdat ja kuosien kolmiulotteisuus luovat mitä upeampia tunnelmia. Jokainen mallisto on kuin matka satumaailmaan, jossa vaatekappale kertoo oman tarinansa. Grahnin suunnittelemat vaatteet hehkuvat persoonallisuutta ja rohkeutta, tarjoten käyttäjilleen mahdollisuuden astua osaksi lumoavaa seikkailua.

Satumainen sisustus

Sukella Pomenian taikamaailmaan myös kodin sisustuksen kautta! Petronella Grahnin lumoava designmaailma kattaa nyt myös julisteet, tarrat, tapetit ja muut sisustustuotteet, jotka vievät sinut mukaan satumaiseen seikkailuun ja värikylläiseen maailmaan. Anna värien ja satujen viedä sinut mennessään, kun luot kotiisi ainutlaatuisen tunnelman ja satumaisen ympäristön. Valloita seinät väreillä ja satumaisilla kuvituksilla. Tervetuloa luomaan unelmiesi satuhuoneet Pomenian lumoavien sisustustuotteiden avulla!