Sisustustyöt alk. 150e + Alv

Sisustustyöt tehdään satutaiteillen tilauksesta ja asiakkaan toiveiden mukaan. Ennen aloittamista ideoidaan yhdessä tehtävä kokonaisuus. Sisustuskohteissa käyn aina ensin paikan päällä ideoimassa ja suunnittelemassa. Tapaamisesta veloitan etukäteen 100e/käynti, joka hyvitetään takaisin tilauksen yhteydessä.

Käynnin jälkeenteen tehtävästä työstä raakaluonnoksen suunnitelmineen ja sovimme toteutusaikataulun budjetteineen. Taidemaalaus voidaan toteuttaa seinän lisäksi myös kalusteisiin (sängyt, kaapit, lipastot, lamput jne.) ja teemoittaa valitun aihemaailman mukaan. Tämä luo kaunista vaihtelua ja omin yksilöllisin mitoin valmistetut tekstiilit (verhot, päiväpeitot, koristetyynyt, pussukat ja yöpaita) viimeistelevät uniikisti. Käytössäni on myös puuseppä, joka valmistaa yksilöllisin mitoin tarpeellisia ihanuuksia.

Kaikki työt tehdään käsityönä sekä tuotteet ovat Suomessa käsityönä valmistetut. Tehdään yhdessä satumaisen hyvää. Muutetaan olemassa olevaa ripauksella taikapölyä. Se kun saa aina jotain mukavaa tapahtumaan.

Jos voit antaa lapselle vain yhden lahjan, anna hänelle innostusta!

HINNASTO:

· Satumaalaus yhteen seinään + tekstiilit (verhot, päiväpeitto, koristetyynyliinat) n. 2100e
· Lastenhuoneen kalusteiden taidemaalaus alkaen a’ 150e kpl-
· Koko lastenhuoneen satumainen sisustus (satumaalaukset seiniin, kalustemaalaukset, tekstiilit ja uniikki yöpaita) n. 3500e

Hinnat ovat alvittomia ja pitävät sisällään taidemaalauksen materiaalit. Tekstiilitöissä hinta pitää sisällään suunnittelun, toteutuksen sekä asennuksen. Materiaalit laskutetaan erikseen.

Tutustu tarjontaan ja kysy rohkeasti tarjousta satumaisuuksien loihtimisessa.
Satutaiteilija Petronella
+358 44 2801 603
[email protected]
www.fairytalepetronella.com

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Tilauksen aihe

Kirjoita tilauksesi toiveet

Tutustu lisää satutaiteilijan sivuilla!