Vaatemallistot ja Designkankaat

”The Mystic Veil and The White Butterfly”, fabric Design By Petronella Grahn, 2023

Tiesitkö, että Pomenian satumaailman värit ja tarinat sulautuvat yhteen ainutlaatuisella tavalla myös designkankaiden kuoseissa ja vaatemallistoissa? Satutaiteilija Petronella Grahnin suunnittelemat kankaat kutsuvat sinut seikkailuun kukkien värien ja satumetsän kautta aina taikamaailman syvyyksiin, jossa keijut, yksisarviset, peikot ja lohikäärmeet asustavat. Jokainen taianomainen kuvio kätkee sisäänsä oman tarinansa ja tunnelmansa.

Tämän kansainvälisesti tunnustetun designmaailman ytimessä on yksityiskohtien runsaus ja väriloisto, jotka takaavat ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle kankaalle. Petronellan ainutlaatuiset luomukset hehkuvat rikkaita värejä, tarjoavat hienostuneita ja leikitteleviä yksityiskohtia sekä henkivät lumoavaa kolmiulotteisuutta. Koe, miten jokainen tuote toivottaa sinut tervetulleeksi osaksi omaa ainutlaatuista tarinaansa ja johdattaa sinut matkalle, joka muokkaa käsitystäsi designista taikapölyisellä loisteella.

Petronella Grahn on merkittävä tekijä tekstiilialalla, ja hänen kansainvälinen kokemuksensa ulottuu vuoteen 1999, jolloin hän perusti menestyksekkään lastenvaatebrändin Tinttu.comin. Pomenian kankaiden lumoava tunnelma ja taianomainen henki ovat tehneet niistä suositun valinnan yli 15 maassa. Jos haluat tuoda kangasvalikoimiisi tai mallistoihisi ripauksen taikaa ja satumaista tunnelmaa, tutustu valikoimaamme ja valitse oma seikkailusi!

Olemme avoinna yhteistyölle lisenssiyhteistöissä ja odotamme innolla mahdollisuutta tuoda satumaailmamme osaksi uusia ja jännittäviä projekteja. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Ystävällisin taikapölyterveisin,

Petronella Grahn
Fairytale Design by Petronella Grahn (Pomenia)
[email protected]
+358 44 2801 603

Kangasmallistoja

Satutaiteilija Petronella Grahnin lumoavat kankaat kutsuvat sinut seikkailuun kukkien värien ja satumetsän kautta aina taikamaailman syvyyksiin! Taianomaiset kuosit ovat kuin portti satumaailmaan, missä keijut, yksisarviset, peikot ja lohikäärmeet asustavat. Kansainvälisesti tunnustetun designmaailman ytimessä on yksityiskohtien runsaus ja väriloisto, jotka takaavat ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle kankaalle.

Lastenvaate ja hattumallistoja

Tutustu Pomenia lastenvaate- ja hattumallistoon, joka loihtii lapsesi mielikuvituksen lentoon satuhahmojen, kuten peikkojen, keijujen ja lohikäärmeiden innostamana. Sisä-, ja ulkovaatemallisto sisältää värikkäitä haalareita, huppareita, paitoja, housuja, mekkoja ja hattuja rohkaisten lapsia luovaan leikkiin jokapäiväisessä elämässään. Värit ja muotoilu on suunniteltu tukemaan lasten aistimaailmaa ja edistämään heidän emotionaalista sekä älyllistä kehitystä. Pomenian vaatteet tarjoavat seikkailua ja iloa ihan joka päivä – innostusta!

Lisenssiyhteistyössä

Pomenian satumaailman värit ja tarinat sulautuvat ainutlaatuisella tavalla Petronella Grahnin luomiin designkuoseihin. Nyt voit löytää nämä lumoavat kuosit ja muut lisenssiyhteistyönä valmistetut kangastuotteet myös printtikankaiden valmistuttaja EHTA by Dream Circuksen valikoimista. Tutustu valikoimaan ja luo oma satumainen maailmasi! Valikoimasta löydät sekä lasten että aikuisten vaatemallistoja ja designkankaita, jotka täydentävät uniikisti Pomenian taianomaista tunnelmaa.

Pomenia kangasmallistoja

Pomenian designkankaat kutsuvat sinut seikkailuun kukkien värien ja satumetsän kautta aina taikamaailman syvyyksiin, missä keijut, yksisarviset, peikot ja lohikäärmeet asustavat. Jokainen taianomainen kuvio kätkee sisäänsä oman tarinansa ja tunnelmansa. Kansainvälisesti tunnustetun designmaailman ytimessä on yksityiskohtien runsaus ja väriloisto, jotka takaavat ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle kankaalle.”

Lastenvaate ja hattumallistoja

Tutustu Pomenia lastenvaate- ja hattumallistoon, joka on suunniteltu elävöittämään lapsesi päivittäistä elämää leikin, innostuksen ja luovuuden kautta. Mallistomme, joka sisältää värikkäitä hassuhaalareita ja leikkisiä satuhattuja, on saanut inspiraationsa satujen taikamaailmasta, metsän eläimistä ja luonnon kauneudesta. Hahmoihin kuuluvat peikot, keijut, lohikäärmeet, puput , ketut ja monet muut, jotka kukin omalla tavallaan kannustavat lapsia kehittämään mielikuvitustaan leikin lomassa.

Jokainen mallisto tuotteineen on suunniteltu lapsen tarpeet ja leikin mahdollisuudet mielessä pitäen. Vaatteet tukevat lasten luovuuden käyttöönottoa, ja niiden värit ja muotoilu stimuloivat lapsen aistimaailmaa sekä edistävät emotionaalista ja älyllistä kehitystä. Värien voimakas käyttö ei vain elävöitä vaatteen ulkonäköä, vaan myös vahvistaa lasten kokemusmaailmaa.

Pomenia-mallisto tarjoaa  sisä- että ulkovaatteita, jotka tekevät jokaisesta päivästä ainutlaatuisen seikkailun. Vaatteet on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja innostamaan mielikuvitusrikasta leikkiä, olipa kyseessä sitten olohuoneen lattia tai metsän siimeksessä pomppuloiminen. Kehitämme jatkuvasti mallistoamme tukemaan lapsen luovuutta, mikä tekee jokaisesta päivästä riemukkaan ja oppimisen täyteisen. Tutustu Pomenian mallistoon ja anna lapsesi mielikuvituksen lentää!

Lisenssiyhteistyö - EHTA by Dream Circus

Pomenian satumaailman värit ja tarinat sulautuvat ainutlaatuisella tavalla Petronella Grahnin luomiin designkuoseihin. Nyt voit löytää nämä lumoavat kuosit ja muut lisenssiyhteistyönä valmistetut kangastuotteet myös printtikankaiden valmistuttaja EHTA by Dream Circuksen valikoimista. Tutustu valikoimaan ja luo oma satumainen maailmasi! Valikoimasta löydät aikuisten vaatemallistoja ja designkankaita, jotka loihtivat uniikisti Pomenian taianomaista tunnelmaa.
Previous slide
Next slide
EHTA by Dream Circus
Myymälä avoinna TI-PE klo 11-17
Kauppakatu 47, Varkaus
LAUANTAIN aukioloajat ilmoitetaan erikseen somen kanavilla.
T E R V E T U L O A!