Pomenian Yhteystiedot

Oletko valmis sukeltamaan Pomenian satumaiseen maailmaan tai haluatko kenties jakaa kanssamme ajatuksiasi?

Ota rohkeasti yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta ja anna meidän auttaa sinua!

Yleinen yhteystieto
Taikamaailma Pomenia

Tukku: Mokrantie 73 A, 49200 Heinlahti
Sähköposti:
[email protected]
[email protected]

Lisenssimyynti ja tuotteiden jälleenmyynti
Haluatko tuoda Pomenian taian myös omaan liiketoimintaasi tai myydä design kankaitamme? Olethan meihin yhteydessä, niin kerromme lisää lisenssimyynnistä ja jälleenmyyntimahdollisuuksista!
Sähköposti:
[email protected]

 

Rahoitus ja sijoitustiimi
Ole osa Pomenian menestystarinaa. Juuri nyt Pomenia valloittaa maailmaa, ja sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan tähän ainutlaatuiseen matkaan! Jos olet kiinnostunut sijoittamaan tai haluat saada lisätietoja siitä, miten voit osallistua Pomenian jännittävään tarinaan audiovisuaalisen kehityksen (animaatio) ja globaalin laajentumisen kautta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kansainvälisen ja ammattimaisen rahoitustiimin johdolla Pomeniaa johdetaan kohti uusia korkeuksia!
Sähköposti:
[email protected]
[email protected]

 

Media
Olemme aina avoimia yhteistyölle median kanssa! Haluatko kirjoittaa artikkelin Pomeniasta tai tehdä juttua satutaiteilija Petronella Grahnista? Ota meihin yhteyttä ja jaetaan taianomaiset tarinat maailmalle!

Nakkaa rohkeasti sähköpostia tai soita. Tehdään taikoja yhdessä ja luodaan unohtumaton ja taianomainen haastattelu medianäkyvyytenne tueksi!

Riemukkain terveisin, Pomenia-tiimi

Sähköposti:
[email protected]
Puhelin: +358 44 2801 603