Satutaiteilija Petronella Grahn

Petronella Grahn

Petronella Grahn (s. 1970) on Pomenian luoja, satutaitelija, tarinankertoja ja kuuden lapsen äiti.

Pomenian satumaailmaan puhallettiin ensimmäinen henkäys 25 vuotta sitten, kun Petronella ompeli ensimmäisen lohikäärmehatun esikoispojalleen. Syntyi tunnettu lastenvaatebrändi, taidemaalausprojekteja, perhepuistoja pääkaupunkiseudulle ja yhteensä kuusi lasta.

Kun tapahtumarikkaiden päivien jälkeen koitti iltasatujen aika, Petronella kertoi kuudelle lapselleen jännittäviä ja opettavaisia tarinoita Pomeniasta, ihanasta taikamaailmasta, missä kaikki mahdottomatkin asiat olivat mahdollisia ja seikkailu suurenmoista. Nuo sadut, lohikäärmehatut ja Petronellan omien lapsuudenkokemusten myötä syntynyt vahva mielikuvitusmaailma ovat Pomenian perusta.

Psst! Seuraa taiteilijaa työssään Facebookissa ja Instagrammissa!

 

 

 

 

 

”Ei koskaan eikä ikinä ole liian myöhäistä tavoitella unelmiaan. Niiden unelmien ei muuten tarvitse olla tietyn kokoisia ollakseen merkittäviä. Riittää, että ne ovat itselle isoja.”

 

 

 

 

”Lapsella kuten meillä kaikilla on oikeus luovaan leikkiin, mielikuvitukseen ja innostukseen. Suurin toiveeni ja unelmani on, että lapset ja aikuiset löytäisivät Pomeniassa seikkailemalla avoimin mielin voimaa ja uusia puolia omasta itsestään ja muista nähden kauneutta kaikkialla ja kaikissa.”

pomenia taikamaailma

Jos voit antaa lapselle vain yhden lahjan, anna innostusta!

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin