Satuseikkailu-lautapeli

Tässä yksi satumaisista suosikeistamme! Satuseikkailu-lautapeli on mukavaa ja kehittävää tekemistä perheen yhteisiin hetkiin. Jokainen lapsi osaa ja haluaa leikkiä omalla tavallaan, kunhan siihen vain on mahdollisuus. Aikuiset voivat tarjota leikin mahdollisuuksia ja luoda leikkisää ilmapiiriä. Siksi me teimme tämän lautapelin!

Pomenian taikamaailma on vaarassa, sillä Pimeydenvelho Käämä haluaa estää taikapölyn keräämisen ja säilyttää ikuisen talven. Käämä on napannut vangiksi Ruttu-keijun ja loihtinut piiloon pomenialaisten taikaesineet. Ilman taikaesineitä keijua ei voida pelastaa ja Pomenia haalistuu ja kuihtuu. Nyt tarvitaan rohkeutta, sinnikkyyttä, yhteistyötä sekä uusia taikavoimia!

Koko perheen satuseikkailupelissä on käännettävä pelilauta, joka sisältää kaksi erilaista peliä: päivä- ja yöpelin. Pelin tiimellyksessä opetellaan jokaiselle tärkeitä taikavoimia, kuten tunnetaitoja ja rauhoittumisen taitoja leikkiä ja liikettä unohtamatta!

Pelin on luonut ja kuvittanut Petronella Grahn. Toimintakorttitehtävät ovat suunnitelleet Heli Mäkelä sekä Anu Lustig-Lonka.

Satujoogakortit

Hih-hih-hiiihhhhhh! Kuuletko sinäkin tuon kikatuksen? Siellä peikot Teo ja Tiitu Takkutukka satujoogaavat kavereiden kanssa. Tule mukaan! Nämä kortit tarjoavat yllin kyllin liikunnan riemua. Jokaisessa kortissa on pikkusatu ja siihen liittyvä liike-esimerkki, joissa kokeillaan satujoogaa. Satujoogaa voi tehdä itsenäisesti tai kaverin kanssa. 

Satu rohkaisee heittäytymään hetkeen ja liikkumaan uudella kehittävällä tavalla. Kortit auttavat ylläpitämään luontaista liikkuvuutta ja vahvistamaan kehotietoisuutta.

Pelin on luonut ja kuvittanut Petronella Grahn. Korttien tehtävät on suunnitellut lasten ja nuorten joogaopettaja Anu Lustig-Lonka. 

Satujoogakorteilla pääsee seikkailuun marraskuussa 2020.

Tunneseikkailukortit

Miltä sinusta juuri nyt tuntuu? Väpättääkö viiksikarva, kipristeleekö varpaissa riemu? Pikku Kettu on vähän ihmeissään. Hän tietää, että sisällä jyllää jokin tunne, mutta hän ei tiedä, mikä se on. Onko hän jättiläismäisen innostunut vai hitusen harmissaan? Vai onko hän sittenkin pikkiriikkisen vihainen? Lähde selvittämään luovan tunnetyöskentelyn avulla, mistä ihanan ihmeellisissä tunteissa on kyse. Samalla pääset vahvistamaan mielikuvitusta ja kokemaan myös rentoja rauhoittumisen hetkiä.

Jokaisessa tunneseikkailukortissa on mukaansatempaava pikkutarina ja tehtävä.

Kortit on luonut ja kuvittanut Petronella Grahn. Tehtävät on suunnitellut toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja ja tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelä.

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin