Mikä Pomenia?

Pomenia on kansainvälisille markkinoille rakennettu uniikki satumaailma-alusta, kasvatustaitoja ja viihteellistä fantasiaa yhdistävä satumaailma. Koska satua ja seikkailua on koko elämä, jos sen vain osaa seikkailusatuna nähdä! 

Pomenian maailma kertoo hyvyydestä, ystävällisyydestä, seikkailusta, rohkeudesta ja taikuudesta. Nämä kaikki ovat arvoja joita me arvostamme ja vaalimme. Arvoja, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin ympäri maailman.

Pomenian tarinat, pelit ja oheistuotteet kehittävät lapsen luovuutta, mielikuvitusta, tunneälyä ja opettavat elämässä tarvittavia tärkeitä taitoja. Tuotteemme on suunniteltu yhdessä kasvatusalan ammattilaisten kanssa. 

Kaunis, kauniimpi, Pomenia

Pomenian taikamaailma on ollut olemassa jo kauan hienopiirteisinä satukuvina, lukuisina tarinoina ja lasten fantasiavaatteina. Pitkän kehittelytyön ja lapsilta saadun palautteen kautta satutaitelija Petronella Grahnin lukuisat satuhahmot ovat muotoutuneet persoonaltaan yksilöllisiksi olennoiksi, joista jokainen löytää omat suosikkinsa. Tarinoiden henkilöiden kohtaamat haasteet ovat samoja, joita lapsi kohtaa joka päivä. Omien vahvuuksien löytäminen, muiden erilaisuuden kunnioittaminen ja yhdessä toimiminen ovat tärkeitä taitoja iästä riippumatta.

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin