Pomenia odottaa sinua

Satua ja seikkailua on koko elämä, jos sen vain osaa seikkailusatuna nähdä! 

Pomenian maailma kertoo hyvyydestä, ystävällisyydestä, seikkailusta, rohkeudesta ja taikuudesta. Nämä kaikki ovat arvoja joita me arvostamme ja vaalimme. Arvoja, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin ympäri maailman.

Pomenian tarinat ja pelit kehittävät lapsen luovuutta, mielikuvitusta, tunneälyä ja opettavat elämässä tarvittavia tärkeitä taitoja. Tuotteemme on suunniteltu yhdessä kasvatusalan ammattilaisten kanssa.

Me olemme kaikki sinnikkäitä, rohkeita, viisaita, luovia, rakastavia, herkkiä ja arvostamme kauneutta. Pomeniassa on tilaa kaikille! 

Kaunis, kauniimpi, Pomenia

Pomenian taikamaailma on ollut olemassa jo kauan hienopiirteisinä satukuvina, lukuisina tarinoina ja lasten fantasiavaatteina. Pitkän kehittelytyön ja lapsilta saadun palautteen kautta satutaitelija Petronella Grahnin lukuisat satuhahmot ovat muotoutuneet persoonaltaan yksilöllisiksi olennoiksi, joista jokainen löytää omat suosikkinsa. Tarinoiden henkilöiden kohtaamat haasteet ovat samoja, joita lapsi kohtaa joka päivä. Omien vahvuuksien löytäminen, muiden erilaisuuden kunnioittaminen ja yhdessä toimiminen ovat tärkeitä taitoja iästä riippumatta.

Kikatusta ja taikapölyä!

Uskomme satuihin, keijuihin, peikkoihin ja lohikäärmeisiin! Uskomme myös prinsessoihin ja yksisarvisiin! Uskomme otuksiin omituisiin, taikapölyyn ja kikatukseen! Uskomme unien maisemiin ja haaveiden kotiin. Uskomme siihen, että kaiken ei tarvitse olla niin kovin vakavaa.

Kirjoja, pelejä, leikkiä, riemua!

Kutsumme luovaan ja vapaaseen leikkiin ja pieniin yllätyksellisiin yksityiskohtiin. Käy kanssamme seikkailuun! 

Jos tykkäsit, jaa tämä juttu muillekin!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin